2789
عنوان

تصمیم

52 بازدید | 5 پست

بی حجاب نیستم ولی همیشه شالم می‌ره عقب نصف موهام پیدا میشه نه اینکه موهامو سشوار بکشم بزارم بیرون نه ولی خودش می‌ره منم برام مهم نبود

چادرم سر می کنم و لی هیچ موقع جلو چادر نمی گرفتم همیشه شلوارم جذب بود 

مانتو هامم آستین شون سه ربع هست 

جورابم همیشه پاپوش میپوشیدم فقط ناخن های پاک می پوشوند 

حالا تصمیم گرفتم طوری روسری سر کنم موهام اصلا پیدا نباشه چون خیلی بلد نیستم می خوام هد بخرم که هی نخوام سالم درست کنم 

واسه چادرم زیپ و کش بزارم و آستین چه دست کنم 

جورابم کامل بپوشم 

فقط مشکل اینجاست که مامانم این شکلی نیست

یعنی ممکنه اجازه اینکه هد بزنم و آستین چه دست کنم بهم نده 

شاید که نه حتما نمیزاره کش و زیپ واسه چادرم بزارم 

یه جورایی از تصمیمی که دارم خجالت می کشم چون خودم همیشه مخالف خیلی مجبه بودن بودم حتی میگفتم مو که خوده مرد ها دارن مهم نیست پیدا باشه نمی دونم واقعا وی کار کنم

خیلی هم عالیه کارت

فقط کم کم شروع کن و یهو تغییر نکن که زده میشی❤

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط موضوع مامانمه 

از خوبی هاش

فوایدش اینا پیشش بگو تا کم کم خودش هم علاقه مند بشه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴