اس سيتالوپرام از خانواده SRRI هاس با طيف وسيع كاربردي بپرسين سوالي دارين كه راهنماييتون كنم
من حدودا 9 روزه دارم مصرف می کنم دست و پاهام گز گز میشه و شبا از خواب میپرم، تپش قلبم دارم، 4 روزه اول نصف مصرف کردم و بقیه کامل اس سبتالوپرام 10، میخواستم بدونم این عوارض کی برطرف میشه؟ دکترم دو هفته دیگه نوبت دارم
براي تپش قلب از پروپرانول استفاده كنين بسته به شدت بالا بودن ضربان، بعنوان مثال اگه زير ١٠٠ تا ميزنه ...
عزیزم من دو هفته هست دارم مصرف میکنم دچار آنورگاسمی و بی حسی اندام جنسی شدم چکار باید کرد؟
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
سلام، بهترین روشی که بخوام بگم اینه که با سوهان ناخن شبی یه خط بکش روش، یعنی امشب بعنوان شب اول یک سوهان به قرص بزن، فردا دو سوهان و همینطور تا قرص تموم شه، یه روش دیگه هم هست که یک شب در میون بخوری بعد دو شب در میون بعد سه شب در میون تا به هفته ای یک روز و بعد نصف قرص و تمام
بهم خنديدن چون متفاوت بودم! بهشون خنديدم چون همه شون مثل هم بودن!
عزیزم من دو هفته هست دارم مصرف میکنم دچار آنورگاسمی و بی حسی اندام جنسی شدم چکار باید کرد؟
توی نت برای خودت بیماری نتراش فقط باعث کاهش میل جنسی میشه اگه دوز دارو رو کمتر کنی یا از یه مکمل مثل کپسول جنسنگ استفاده کنی کاملا مشکلت حل میشه ، اگر نشد ببین تو اون لحظه استرسی نمیشی ، اما اگه بخاطر قرص باشه کمتر از یک هفته رفع میشه این مشکل سریع
بهم خنديدن چون متفاوت بودم! بهشون خنديدم چون همه شون مثل هم بودن!
توی نت برای خودت بیماری نتراش فقط باعث کاهش میل جنسی میشه اگه دوز دارو رو کمتر کنی یا از یه مکمل مثل ...
اصلا رفع نشده
الان دوماهه که ببخشید ارگاسم ندارم
دوز دارو رو نمیتونم کم کنم
دکتر گفت چاره ای نیست باید دوره درمان رو سپری کنی
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.