2777
2789
اس سيتالوپرام از خانواده SRRI هاس با طيف وسيع كاربردي بپرسين سوالي دارين كه راهنماييتون كنم

من حدودا 9 روزه دارم مصرف می کنم دست و پاهام گز گز میشه و شبا از خواب میپرم، تپش قلبم دارم، 4 روزه اول نصف مصرف کردم و بقیه کامل اس سبتالوپرام 10، میخواستم بدونم این عوارض کی برطرف میشه؟ دکترم دو هفته دیگه نوبت دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حدودا 9 روزه دارم مصرف می کنم دست و پاهام گز گز میشه و شبا از خواب میپرم، تپش قلبم دارم، 4 روزه ا ...

سلام

اين عوارض مقطعي هستن و با افزايش دوز اتفاق ميوفتن 

يه چند روز تحمل كنين تا بدن عادت كنه و بعدش همه چي درست ميشه

بهم خنديدن چون متفاوت بودم! بهشون خنديدم چون همه شون مثل هم بودن!
سلام اين عوارض مقطعي هستن و با افزايش دوز اتفاق ميوفتن  يه چند روز تحمل كنين تا بدن عادت كنه ...

ممنونم ازتون ، مثلا تا دو هفته دیگه که نوبت داده بهم دکتر صبر کنم خوب میشه؟ 

من حدودا 9 روزه دارم مصرف می کنم دست و پاهام گز گز میشه و شبا از خواب میپرم، تپش قلبم دارم، 4 روزه ا ...

براي تپش قلب از پروپرانول استفاده كنين بسته به شدت بالا بودن ضربان، بعنوان مثال اگه زير ١٠٠ تا ميزنه در دقيقه يدونه ١٠ استفاده كنين،

اين دارو ها از قبيل اس سيتالوپرام،سرترالين،فلوكسامين و... حدود يكماه زمان ميبره فوايد خودشونو نشون بدن

ممنونم ازتون ، مثلا تا دو هفته دیگه که نوبت داده بهم دکتر صبر کنم خوب میشه؟ 

اره صد درصد خوب ميشه،

داروي خيلي خوبيه و اتفاقاً سبك و بدون عارضه هست

اين حالت ها طبيعيه چون داره جايگزين مواد شيمايي توي مغزتون ميشه

برا همين بدن بايد توليد خودشو كم كنه كه با دارو وفق بگيره بدنتون

براي تپش قلب از پروپرانول استفاده كنين بسته به شدت بالا بودن ضربان، بعنوان مثال اگه زير ١٠٠ تا ميزنه ...

عزیزم من دو هفته هست دارم مصرف میکنم دچار آنورگاسمی و بی حسی اندام جنسی شدم چکار باید کرد؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
چجوری میشه کنارش گذاشت؟

سلام، بهترین روشی که بخوام بگم اینه که با سوهان ناخن شبی یه خط بکش روش، یعنی امشب بعنوان شب اول یک سوهان به قرص بزن، فردا دو سوهان و همینطور تا قرص تموم شه، یه روش دیگه هم هست که یک شب در میون بخوری بعد دو شب در میون بعد سه شب در میون تا به هفته ای یک روز و بعد نصف قرص و تمام

عزیزم من دو هفته هست دارم مصرف میکنم دچار آنورگاسمی و بی حسی اندام جنسی شدم چکار باید کرد؟

توی نت برای خودت بیماری نتراش فقط باعث کاهش میل جنسی میشه اگه دوز دارو رو کمتر کنی یا از یه مکمل مثل کپسول جنسنگ استفاده کنی کاملا مشکلت حل میشه ، اگر نشد ببین تو اون لحظه استرسی نمیشی ، اما اگه بخاطر قرص باشه کمتر از یک هفته رفع میشه این مشکل سریع

توی نت برای خودت بیماری نتراش فقط باعث کاهش میل جنسی میشه اگه دوز دارو رو کمتر کنی یا از یه مکمل مثل ...

اصلا رفع نشده 

الان دوماهه که ببخشید ارگاسم ندارم

دوز دارو رو نمیتونم کم کنم

دکتر گفت چاره ای نیست باید دوره درمان رو سپری کنی 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.