2777
2789
عنوان

نوزاد

96 بازدید | 13 پست

حالم خوب نبود رفتم بیمارستان

قسمت زایشگاه

ی خانم بچه ب دنیا آورده بود 

خانم های اونجامیگفتن چون هم خودش هم بابابچه اعتیاد ب مواد وکریستال داشتن .بچه رو بهش ندادن 

گفتن تحویل بهزیستی میدیم 

مگه اینجور قانونی هس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خود اون بچه هم معتاد میشه چون پسرم ک دنیا اومد دقیقا یه پسر همیچن مدلی بستری بود البته مادرش ولش کزده بود رفته بود دکتره میگفت تا مورفین نمیزنیم قلبش افت پیدا میکنه بهزیستی هم اومد گفت چون مشکل داره قبولش نمیکنیم مادره زایمان ک کرده بود رفته بود بچه بیچاره رو گذاشته بود اونجا پدرشم ک معلوم نبود اصلا کی بوده 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
بله هست مادر تا دو یا سه روز فقط مادر بچه هست یعنی فقط تو بیمارستان بعد میدنس بهزیستی 

طفل معصوم!

البته فرقی نداره دختر خاله منو مادرش اورد دم در داده بود دست خالم.و رفته بود!بدون هیچیِ هیچیِ هیچی!بچه نوزاد انگار معتاد بود مدتی !اینقد اذیت شدن.تا خوب شد هم خودش هم خالم اینا

اینجوری برای بچه خیلی بهتره حداقل تا ترک کنن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
2790
2778
2791
2779
2792