dryaye_abii مدیر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 عنوان دندان پوسیده | مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 30 پست سلام کسی هست دندناشون پوسیده شده باشه؟؟ 1401/01/29 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 اگه درد می کنه و سیاه نشده هنوز عفونت داره باید انتی بیوتیک مصرف کنی تا عفونتش خوب شه ...اگه هم به ع ... عکس انداختم گفت به عصب نرسیده ولی درد میکنه و من درس میخونمو و اعصابم نمیکشه باید پرکنم؟الان جلوی دندونم درد میکنه
crf عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 2296 تاالان اصلا دندنپزشکی نرفتم الان شانس بدم دندوناک درد میکنه و کنکور دارم اگه جنسش اهکی باشه خیلی زود میپوسه وزیاد مراقبت میخواد.
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 اگه نمیخوای بری دکتر مفتامیک اسید یا قرص ایندومتاسین بگیر بخور تا دردت رو اروم کنه و سر فرصت بعد کنک ... خوب خیلی قرص میخورم من نمیتونم تا دوماه قرص بخورم که خیلی مضره🥺🥺
endless9nightقدیم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 629 عکس انداختم گفت به عصب نرسیده ولی درد میکنه و من درس میخونمو و اعصابم نمیکشه باید پرکنم؟ الان جلوی ... عزیزم اگه پر نکنی به عصب میرسه ...خوددانی ...بالا گفتم چه قرصایی مصرف کنی که دردتو کمتر کنه اگه نمیخوای بری دکتر کوتاه ترین قصه جهان از همینگوی : for sale baby shoes ;never worn
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 اگه جنسش اهکی باشه خیلی زود میپوسه وزیاد مراقبت میخواد. از کجا بفهمم اهکیه؟
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 عزیزم اگه پر نکنی به عصب میرسه ...خوددانی ...بالا گفتم چه قرصایی مصرف کنی که دردتو کمتر کنه اگه نمیخ ... الان دندونامو پر کنم دیگه به عصب نمیرسه؟
endless9nightقدیم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 629 الان دندونامو پر کنم دیگه به عصب نمیرسه؟ نه دیگه ...بعدا اگه جنس مواد پر کردنی خوب نباشه و بریزه امکان داره دوباره دندونت در معرض میکروب قرار بگیره و درد کنه ...برای همین پیش یه دکتر مطمعن برو که موادش خوب باشه کوتاه ترین قصه جهان از همینگوی : for sale baby shoes ;never worn
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 نه دیگه ...بعدا اگه جنس مواد پر کردنی خوب نباشه و بریزه امکان داره دوباره دندونت در معرض میکروب قرار ... چقد خوب که پرکنم به عصب نمیرسه الان یدونه پرکردم اونم درحال حاظر خیلی درد میکنه و بلنده اگ تراش بزنم درد نمیکنه دیگه؟؟،
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 نه دیگه ...بعدا اگه جنس مواد پر کردنی خوب نباشه و بریزه امکان داره دوباره دندونت در معرض میکروب قرار ... الان دندونای جلوام میتونن پر کنن؟؟
endless9nightقدیم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 629 چقد خوب که پرکنم به عصب نمیرسه الان یدونه پرکردم اونم درحال حاظر خیلی درد میکنه و بلنده اگ تراش بزنم ... نه عزیزم ...تا یه هفته بعد از پر کردن درد طبیعیه ...بعد از یه هفته دیگه درد نمی کنه کوتاه ترین قصه جهان از همینگوی : for sale baby shoes ;never worn
crf عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 2296 از کجا بفهمم اهکیه؟ حالت لایه لایه داره، داخلش یکدست و شفاف نیست.
endless9nightقدیم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 629 الان دندونای جلوام میتونن پر کنن؟؟ اره برو دکتر برات پر می کنه کوتاه ترین قصه جهان از همینگوی : for sale baby shoes ;never worn
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 اره برو دکتر برات پر می کنه خیلی ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی😘😘
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 647 حالت لایه لایه داره، داخلش یکدست و شفاف نیست. ن برای من اینطوری نیست