2777
2789
اگه درد می کنه و سیاه نشده هنوز عفونت داره باید انتی بیوتیک مصرف کنی تا عفونتش خوب شه ...اگه هم به ع ...

عکس انداختم گفت به عصب نرسیده ولی درد میکنه و من درس میخونمو و اعصابم نمیکشه باید پرکنم؟

الان جلوی دندونم درد میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمیخوای بری دکتر مفتامیک اسید یا قرص ایندومتاسین بگیر بخور تا دردت رو اروم کنه و سر فرصت بعد کنک ...

خوب خیلی قرص میخورم من نمیتونم تا دوماه قرص بخورم که خیلی مضره🥺🥺

عکس انداختم گفت به عصب نرسیده ولی درد میکنه و من درس میخونمو و اعصابم نمیکشه باید پرکنم؟ الان جلوی ...

عزیزم اگه پر نکنی به عصب میرسه ...خوددانی ...بالا گفتم چه قرصایی مصرف کنی که دردتو کمتر کنه اگه نمیخوای بری دکتر

کوتاه ترین قصه جهان از همینگوی : for sale baby shoes ;never worn
الان دندونامو پر کنم دیگه به عصب نمیرسه؟

نه دیگه ...بعدا اگه جنس مواد پر کردنی خوب نباشه و بریزه امکان داره دوباره دندونت در معرض میکروب قرار بگیره و درد کنه ...برای همین پیش یه دکتر مطمعن برو که موادش خوب باشه

نه دیگه ...بعدا اگه جنس مواد پر کردنی خوب نباشه و بریزه امکان داره دوباره دندونت در معرض میکروب قرار ...

چقد خوب که پرکنم به عصب نمیرسه الان یدونه پرکردم اونم درحال حاظر خیلی درد میکنه و بلنده اگ تراش بزنم درد نمیکنه دیگه؟؟،

چقد خوب که پرکنم به عصب نمیرسه الان یدونه پرکردم اونم درحال حاظر خیلی درد میکنه و بلنده اگ تراش بزنم ...

نه عزیزم ...تا یه هفته بعد از پر کردن درد طبیعیه ...بعد از یه هفته دیگه درد نمی کنه