سلام خانما توروخدا کمکم کنید روز ۹پریودی رفتم سونو گفت فولی ۱۳ و ۱۴ داری ک کوچیکن..با اینکه این ماه هم لتروزول هم آمپول سینال آف زدم...بنظرتون چیکار کنم دارم دق میکنم😭😔
اهان ممنون گلم دکتر من این چیزا رو نمیگه ک چیکار کنم یا چی بخورم فقط دارو مینویسه
دکتر من خیلی خوب بود اینارو میگف شما تو پریودی خیلی گرمی بخوز هرروز عسل و سیاه دونه هرروز
عسل و دارچین
فوق العادن
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
ببخید کدوم شهر هستید شما؟؟من قم میشینم ویزیت دکترم ۱۲۰ تومنه ماهی دو سه بار هم باید برم ..داروها هم ...
من عزیزم فارسم اره منم همین مشکلو داشتم ولی خب ماهی یبار میرفتم برا ویزیت میگف جواب سونو رو ک خاستی بیاری رایگانه ولی خب هزینه سونو و اینارو داشتم ماه اخر تو داروخونه پول کم اوردم شوهرمم نداد انقد گریه کردم تا خود خونه گفتم خدایا منو نکشون ب این راه ها الهی شکر خدا صدامو شنید انشالا دامن شماهم هرجه سریع تر سبز بشه💚
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻