2777
2789
عنوان

کیا باردارن؟

2313 بازدید | 19 پست

دلم گرفته

اصلا هیچکس حواسش بمن نیس

وقتی مریض میشم انگار ن انگار

خودم باید کارامو بکنم درحالیک نمیتونم و دکتر گفته فقط استراحت

نه یه غذایی نه خوراکی خوشمزه ای

😔

شمام اینحورین یا نازتونو میکشن

من فقط شوهرم بقیه هیچی 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

خداروشکر میتونم کارامو انجام بدم. حالمم بد بود انجام دادم گذشت.. الان ۱۴هفته و ۳روزمه ..فک کن هنوز مادرم نفهمیده! ببین من چقد بی کسم..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کسی پیشت هست و کمک نمیکنه یا کسی نیست؟؟

من شهر غریبم...اتفاقا بدم میاد نازمو بکشن..اونم فقققققط واسه اینکه باردارم...یعنی باردارنبودم کسی محل سگ بهم نمیداد..س ماه افتادم کف خونه هیچکس یادش نیومد با اینکه همه فهمیدن...

ولی تا گفتم باردارم همههه شدن داییه مهربانتر از مادر..منم بدم اومده از این رفتار...

شایدمن نخوام تا اخر عمر باردار بشم..باید دیگ هروقت مریض شدم و کمک خاستم کسی نیاد کمکم چون باردارنیستم؟؟

ول کن بابا..منم خونریزی داتشم و استراحت مطلق ..احدی نیومد کمکم..جز شوهرم ک اونم صبح زود میرفت سرکاذو شب می اومد شام میذاشت و ظرفارو میشست...همین..

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

فقط شوهرم

البته خواهرمم زنگ زد گفت هوس کردی بگو ولی دلم راضی نمیشه به زحمت بیوفتت

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
خداروشکر میتونم کارامو انجام بدم. حالمم بد بود انجام دادم گذشت.. الان ۱۴هفته و ۳روزمه ..فک کن هنوز م ...

منم بعد انومالی به مامانم گفتم....حدود۱۶-۱۷هفته...اونم چون خورد به عید محبور شدم بگم ک چرا نمیریم شهرستان خونشون...وگرنه همونم نمیگفتم...

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
من هیچ کار نکردم لکه بینی پیدا نکردم نمتونم اصلا

منم لکه‌بینی داشتم اوایل از این که محتاج بقیه بودم گریه میکردم. خیلی سخت بود.الانم از این که محدودیت دارم خیلی ناراحتم. ۳ ماه دیگه مونده 

چکارمیکنه شوهرت

همه کار میکنه من فقط ناهار مبپزم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
منم بعد انومالی به مامانم گفتم....حدود۱۶-۱۷هفته...اونم چون خورد به عید محبور شدم بگم ک چرا نمیریم شه ...

شما دیگه چرا؟

من بگمم قرار نیست کاری برام بکنه! چون همون اول میگه حالا من باید چیکار کنم😐 یعنی هیچی! انگار من مادرم اون بچه!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چکارمیکنه شوهرت

همه کارا رو انجام میده تنها کاری که میکنم افطار آماده میکنم براش

البته من لکه بینی دارم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰