2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو سونوگرافی ببین فولیکول بالغ داری همه چی خوبه باردارمیشی

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
من یه ماه مصرف کردم جواب نداد.  الان باز منتظرم پریود شم تا انشالله مصرف کنم.

ضخامت اندومترتو کم نکرد

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
من یه ماه مصرف کردم جواب نداد.  الان باز منتظرم پریود شم تا انشالله مصرف کنم.

منم توی همین وضعیتم یه ماه خوردم بی نتیجه این ماه هم خوردم امروز و فردا موعدمه ولی هیچ علایمی ندارم دکتر گفته ۶ ماه بخورم

دکتر گفت سونو نمی خواد 

من میگم این دکترا که فقط دارو میدن بدون سونو نرو تجربه خودمه

منم توی همین وضعیتم یه ماه خوردم بی نتیجه این ماه هم خوردم امروز و فردا موعدمه ولی هیچ علایمی ندارم ...

وای من ایندفعه انقدر ناراحت شدم. 

پریودم عقب افتاد آز دادم منفی بود دکتر چهار تا پروژسترون نوشت زدم بعد یه هفته بازم پریود نشدم. بدنمم کهیر زد همش

بعد بی بی چک سه تا زدم تو چند روز هاله پر رنگ انداخت انقدر امیدوار شدم. 

دوباره رفتم آز دادم منفی. 

انقدر گریه کردم خدا میدونه. 

خدا خودش انشالله به شما و من و همه منتظرا کمک کنه. 

2790
2778
2791
2779
2792