2777
2789
عنوان

ختم قرآن

56 بازدید | 18 پست

سلام دوستان طاعاتتون قبول. ختم قرآن گرفتم، کسی میتونه کمکم بده بخونیم؟ هم ثواب دارین هم یه کمکی به من کردین

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه راهکار آسون دارم برات رو برگه ۳۰ جز رو بنویس و شب احیا مثلا شب ۱۹ ماه رمضون ببر مسجد پخش کن زود ...

آره گلم فکرخوبیه. اما من بچه کوچیک دارم. نمیتونم برم مسجد. نمیدونستم نمیتونم بخونم. بچم خیلی نمیزاره. شما مسجد نمیری که لطفو درحقم بکنین. ثواب هم داره براتون

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
چه جز هایی؟ من ۲ رو بر میدارم

ممنون جانم. کلا یه ختم کامل دارم

آره گلم فکرخوبیه. اما من بچه کوچیک دارم. نمیتونم برم مسجد. نمیدونستم نمیتونم بخونم. بچم خیلی نمیزاره ...

چرا عزیزم اگه برم حتماااا پخش میکنم

پس فعلا دست نگه دار چیزی نخون

منم که جز دو رو برداشتم

بقیه رو مینویسم میبرم پخش میکنم

فقط خیییلی التماس دعا🥺🤍

چرا عزیزم اگه برم حتماااا پخش میکنم پس فعلا دست نگه دار چیزی نخون منم که جز دو رو برداشتم بقیه رو ...

بخدا خیلی دعاتون میکنم. واقعا ممنونم. ان شاء الله هرحاجتی داری تواین ماه رمضون برآورده بشه. لطف بزرگی درحقم کردی. 

پس من خودم وقتی مینویسم نیت میکنم برای حاجت روایی هستی خوبه؟

آره عالیه. یه ختم دیگه رو خودم شروع کردم نمیدونم بتونم تموم کنم یانه

بخدا خیلی دعاتون میکنم. واقعا ممنونم. ان شاء الله هرحاجتی داری تواین ماه رمضون برآورده بشه. لطف بزرگ ...

خواهش میکنم عزیز دلم

کاری نکردم

فقط دعا موانع از سر راه برن کنار و به عشقم برسم

مرررسی گلم

منم الان جزء هارو نوستم

خواهش میکنم عزیز دلم کاری نکردم فقط دعا موانع از سر راه برن کنار و به عشقم برسم مرررسی گلم منم ا ...

ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد

ان شاءالله میتونی نیت کن هدیه به حضرت محسن و حضرت علی اصغر شنیدم خیلی جواب میده

ان شاء الله. فقط شما پخش کردی یه خبر بهم بده تاخیالم راحت شه. اگه میخای شمارمو بهت بدم که تووات بهم خبربدی

ان شاء الله. فقط شما پخش کردی یه خبر بهم بده تاخیالم راحت شه. اگه میخای شمارمو بهت بدم که تووات بهم ...

نمیدونم عزیزم

اگه اینجا آنلاین میشی همینجا خبرت میکنم

اگرم آنلاین نمیشی همون وات

حله بپاکش

شما هم پاکش کم پیام آخری رو گلی