2821
2789
عنوان

خواهر شوهر🥴

236 بازدید | 19 پست

واقعا چرا بعضیاشون بدن؟😑😂 به نظرم حسودن 

شما چجوری باهاش رفتار می کنید که دستش از زندگیتون کوتاه باشه ؟

واسه فرش جهیزمون خواهرشوهرم هم با ما اومد .فرشی که انتخاب کردن من اصلا دوست نداشتم ولی مامانم گفت هیچی نگو زشته..منم هیچی نگفتم.ولی از اون فرش فقط یک دونه بود و چون ما یه جفت میخواستیم گفتن فردا بار جدیدمون میرسه این نمونه توش هست بیاین فردا ببرین روز بعدش که منو همسرم رفتیم فرشا رو بگیریم یه دور دیگه فرشای جدید رو نگاه کردیم و هردومون یه فرش جدید که خیلی قشنگ بود رو انتخاب کردیم و اونو گرفتیم..ولی الان چهارماهه که خواهرش بامن قهره که من فرشا رو عوض کردم😑😑کاراشتباهی کردم یعنی؟؟من اختیار فرش خونمو ندارم؟؟!

دخترعمومع 

الله و اعلم

اینجوری نیس اصن 

مث دو تا رفیقیم

صمیمیم 

ن کار اشتباهی نکردی

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب کاری کردی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

فرشتو بابات خريد😐اونوقت تو حق نداري نظر بدي از همون اول ازش نظر نميگرفتي يا شوهرتو مينداختي جلو كه اون گفته اينو نميخاد

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

اینجا فقط مدیریت همسرت مهم بوده

اون میگفت من اینو دوست دلرم

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

بزار انقدر قهر باشه تا جونش درآد 😒

فقط به مادر شوهرت بگو من اونروز به احترام دخترت چیزی نگفتم ولی انتخابش و نپسندیدم و روزبعد با پسرت یکی دیگه انتخاب کردیم و اصلا قصد بی احترامی نداشتم 

شما اشتباهت اینه ک نزدی تو دهنش به اون چه هان؟وای خدا شما چقد اروم و ریلکسید به اونا هیچ ربطی ندارهههههههههههههههههه والا منم خواهرشوهر میشن بخدا غلط کنم بیاید بزنید تو دهنم اگ زر اضافه بزنم اخه به من چه داداشم و زنش چه تصمیمی میگیرن

خدایا عاشقتم😍

اشتباه کردی بردیش برای نظر خواهی 

مگه پولش اون میده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️