2777
2789
عنوان

دوست نامردم

203 بازدید | 14 پست

من چند سال یه شهر دیگه زندکی میکردم و یه دوستی داشتم اونجا که خیلی صمیمی بودیم

وقتی برگشتم خونه خودمون همچنان رابطمون عالی بود و در روز چندین بار باهم صحبت میکردیم و دوستم فقط اهل حرف الکی زدنه و اهل عمل کردن نیست

من قرار شد بعد چند سال دوباره برگردم شهر دوستم برای کاری که داشتم یک هفته ای

دوستم گفت اصلا نمیخواد بری هتل و بیا خونه ما و نگران هیچی نباش

وقتی رسیدم اونجا دیدم هیچ تماسی باهام نگرفته و من به خاطر حرف اون هیچ هتل یا مکانی مد نظر نداشتم که برم

بهش زنگ زدم و گفت عهه ببخشید مهمون برامون اومده انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده و در طول اون یک هفته ای که اونجا بودم نه اومد به دیدنم و نه هیچ کمکی و هیچ زنگی انگار نه انگار که بهم قول داده بود و این همون آدمی بود که برای هر اتفاقی از راه دور با من تماس میگرفت

فقط حرف الکی

انقدر بی مسئولیت که من ساعت ۳ شب رسیدم شهرشون و اون اصلا براش مهم نبود

وقتی دوباره برگشتم شهر خودم زنگ زد عزیزم قربونت برم انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده

برخورد درست با همچین آدمی چیه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برخورد؟ بهش بگو مهموناتون هنوز نرفتن عزیزم؟

من دیگه برگشتم خونمون

ولی همیشه که با من حرف میزد بیکار بود و کاملا آزاد اینجوری نبود که محدودیت داشته باشه

تا من خواستم برم اونجا آی نمیذارن از خونه بیام بیرون مهمون ریخته سرمون و هزار تا بهونه دیگه

خیلی دلم شکست چرا وقتی کاری نمیتونن بکنن دروغ میگن

دیر وقت رسیدم اونجا دلم خوش بود میاد دنبالم ولی ولم کرد همون جا منم سریع تاکسی گرفتم رفتم هتل

رک بهش میگم حالم از خودت و دروغات بهم میخوره بای... بعد هرچی پیام داد سین نمیکنم اما بلاکشم نمیکنم& ...

فقط وقتی برگشتم چند بار پیام داد کجایی

منم گفتم خونه و جوابشو ندادم دیگه

واقعا حالم ازش بهم خورد

حداقل آدم نمیتونه نگه دل کسی رو خوش نکنه

فایده این ادم توزندگیت چی میتونه باشه

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

بهش بگو شاید شرایط خونتون برای این که بیام پیشتون مناسب نبوده ولی این که اصلا نیومدی ببینیم اصلا برا ...

خیلی برام عجیب بود یه آدم حرفاش انقدر با عملش متفاوت باشه

خب لعنتی چرا دروغ میگی به من

عزیزم بهترین کار اینه باهش مثل خودش برخورد کنی و حرفی که تو دلت مونده بهش بگی راستی یک اپلیکیشن هست به اسم لیوم مخصوص خانوماست دوست داشتی دانلود کن و ازش استفاده کن خیلی میتونه به دردت بخوره

عزیزم بهترین کار اینه باهش مثل خودش برخورد کنی و حرفی که تو دلت مونده بهش بگی راستی یک اپلیکیشن هست ...

ممنونم عزیزم🌹🌹🌹