2777
2789
عنوان

مزد خیاطی چقدره ؟؟

224 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شما لباس به خیاط دادید بدوزه 

واسه کودک و مانتو 

یه لباس کودک کمر چین با یقه و استین دم چین مزد دوختش چنده خیاطا جواب بدن یا کسایی که اطلاع.دارن 

مانتو بدون یقه راسته استین دم مچ تمیز و مرتب چنده مزد دوخت ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مانتو کتی عید واسم دوختن۱۳۰ولی واسه یلدا یکی دیگه برام یه دامن دوخت۱۲۰بستگی به انصاف خیاط داره

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
یه مانتو کتی عید واسم دوختن۱۳۰ولی واسه یلدا یکی دیگه برام یه دامن دوخت۱۲۰بستگی به انصاف خیاط داره

مانتو کتی اگه یقه داشته فکر کنم مشکل بوده ۱۳۰ ولی دامن رو زیاد گرفته فکر کنم

مانتو کتی اگه یقه داشته فکر کنم مشکل بوده .ولی دامن رو زیاد گرفته فکر کنم

مانتو کتی اگه یقه داشته فکر کنم مشکل بوده ۱۳۰ ولی دامن رو زیاد گرفته فکر کنم

هم یقه داشته همم پارچش شل بود خیلی لایه و اینا خورد ولی با این حرفا اره دامن و خیلی گرون گرفته

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
این قیمت ها رو که میگین واقعیه؟!! مانتو زیر ۲۰۰ دیگه جایی نمیدوزه 

کجایی شماها خیلی گرون میگیرن اونجا اینجا اینقدر زیاد هم نمیگیرن اگه مانتو ۱۲۰ بیشتر بگن اصلا پارچه نمیدیم

کجایی شماها خیلی گرون میگیرن اونجا اینجا اینقدر زیاد هم نمیگیرن اگه مانتو ۱۲۰ بیشتر بگن اصلا پارچه ن ...

منم شهرستانم 

ولی قیمت ها نرخ نامه داره 

دیگه یه خیاط خیلی معمولی ۲۰۰ میگیره 

مزون ها ۵۰۰ 

لباس مجلسی ۱ و ۲۰۰ ب بالا 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
منم شهرستانم  ولی قیمت ها نرخ نامه داره  دیگه یه خیاط خیلی معمولی ۲۰۰ میگیره  مزون ...

😲😲😦 من اگه یه نفر مانتو ساده برام بیاره ۷۰ میگیرم یعنی روم نمیشه بیشتر بگم بعدش میگم به زحمتش نمیارزید 😔

😲😲😦 من اگه یه نفر مانتو ساده برام بیاره ۷۰ میگیرم یعنی روم نمیشه بیشتر بگم بعدش میگم به زحمتش نمی ...

خیاطی خیلی زحمت داره گلم 

گردنت داغون میشه 

دیگه زیر ۱۵۰ کار نکن 

ارزش بذار برای کارت

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خیاطی خیلی زحمت داره گلم  گردنت داغون میشه  دیگه زیر ۱۵۰ کار نکن  ارزش بذار برای ک ...

آره باید همین کارو کنم ولی سر زبون ندارم بلد نیستم قیمت هم ندارم نمیدونم بقیه خیاطا چند میگیرن و من باید چند بگیرم خیلی زحمت میکشم هیچی نمیشه 

لباس کودک چون کوچیکه دوختش سخته گرونتره زیر ۱۵۰نمیگیرن مانتو هم ۲۰۰مدل دار باشه گرونتر 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب