2777
2789
عنوان

💜کتاب ملت عشق💜

212 بازدید | 11 پست

بچه ها خوندین کتابشو  خوبه؟؟ ارزش شنیدن داره؟ من تازه امروز صوتی شو دانلود کردم یه ساعت شو گوش دادم زیاد جالب نبود بنظرم اگه در ادامه جالب تر میشه بگید کـ ادامش بدم😇🙏🏻

خب کتاب خوب و معروفیع 

کلا اینجور نیستن ک همع بخان ازش تعریف کنن

مثلا من خودم با چهار اثر اصن حال نکردم ولی ممکنع بدرد یکی دیگ بخورع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها دوستش دارن ولی من خوشم نیومد ،منطق داستانش منو مجاب نکرد....از  نظر من رفتار الا اصلا عاقلانه نبود و همینطور رفتار عزیز زاهارا به عنوان یک فرد مسلمان اصلا مطابق شرع اسلام نبود

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
خیلی قشنگه ادامه بده منم اوایل اصلا جذبش نشدم میخواستم دیگه نخونم ولی دوستام میگفتن عالیه و تعریف می ...

اها منم دوستام پیشنهاد دادم پس کم کم ادامش میدم البته حوصلع خوندن ندارم😅صوتی شو دان کردم شبی نیم ساعت گوش میدم

مرسی

ببخشید محتواش در مورد چیه؟من تعریف این کتاب وشنیدم .

هنوز زیاد نخوندم متوجه نشدم دقیقا درباره چیه😅

اما چیزایی که الان متوجه شدم اینا هستش

کتاب مربوط به اللا روبینشتاین است که در بوستونِ آمریکا زندگی می‌کند. اللا یک همسر و مادر است که همه زندگی خود را صرف خانواده و رابطه زناشویی کرده است. با اینکه همسر اللا – دیوید – دندانپزشک مشهوری بود و معیشت آن‌ها در یک سطح ایده‌آل قرار داشت اما عشق و صمیمتی در میان آن‌ها نبود. اللا این موضوع را پذیرفته بود و همه اولویت‌های خود را تغییر داده بود و فقط به فکر بچه‌هایش بود. اما با این حال رابطه اللا با خانواده‌اش هم چندان خوب نبود و رابطه زناشویی‌اش در خطر بود. طبق تشبیه کتاب، اللا شبیه یک برکه بود، یک برکه راکد
در این میان اللا بنا به دلایل مختلف کاری تحت عنوان یک ویراستار پیدا می‌کند. او می‌بایست رمانی را که به او داده شده بخواند و در مورد آن گزارشی تهیه کند. رمانی که زندگی او را برای همیشه تغییر خواهد داد. رمانی که به اللا می‌دهند، رمان ملت عشق است. در ابتدای رمانی که به اللا داده شده است شعری از دفتر دوم مثنوی معنوی آمده است که تاثیر عمیقی داردو...