2777
2789
عنوان

راهنمایی

66 بازدید | 13 پست

سلام  میخوام از راهنمایی هاتون استفاده کنم وبرای زندگی یه تصمیم بگیرم بنابرین اونایی که خودشون تجربه دارن یا دور وبرشون هستن که شرایط منو داشتن بیان ،۴۲ سالمه خونه دارم میخوام تحصیلاتم رو ادامه بدم میدونم تو این سن کار دولتی نیس فقط برای دل خودم که وقتی به آخر عمر رسیدم با ورق زدن ب دفتر زندگیم حسرت به دل نمونم که همه جوانیم در چهار دیواری خانه گذشت   وراه دوم اینکه دنبال این هستم مغازه بزنم واینجوری در زندگیم ایجاد هدف وانگیزه کنم وحسرتها رو ازبین ببرم   حالا به نظر شما مشاوران عزیز نیاز دارم. کدوم مسیر را انتخاب کنم ؟ با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر دو در کنار هم. استقلال مالی داشتن برای یه خانم خیلی عالیه. اول به فکر این باش. در کنار این میتونی به تحصیلات هم فکر کنی. البته الزاماً دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن مهم نیست، مهم مطالعه و بالا بردن آگاهی هست. 

عزیزم خیلی هم خوبه درست رو ادامه بده یادمه دوران دانشجویی یه مامان و دختر با هم همکلاس بودن و هردو ...

ممنون ازتون بنظرتون کدوم آزاد بخونم یا پیام نور لیسانس دارم میخوام فوق بخونم

هر دو در کنار هم. استقلال مالی داشتن برای یه خانم خیلی عالیه. اول به فکر این باش. در کنار این میتونی ...

ممنونم از راهنماییتون باتوجه به شهریه ها کدوم بهتره آزاد یا پیام نور

❕مراقب حرفهايمان باشيم …

حرف هايی كه ميزنيم، دست دارند،

دست های بلندی كه گاهی، گلويی را می فشارند، و نفس فرد را می گيرند..!

حرف هايی كه ميزنيم، پا دارند،

پاهای بزرگی كه گاهی، جايشان را روی دلی می گذارند، و برای هميشه می مانند..!

حرف هايی كه ميزنيم، چشم دارند،

چشم های سياهی كه گاهی، به چشم های دیگران نگاه میكنند، و آنها را در شرمی بیکران فرو ميبرند..!

❕پس مراقب حرفهايی كه ميزنيم باشيم،

زيرا سنجیده سخن گفتن، از سکوت هم دشوارتر است..

ب گروه روانشناس و مشاوره بپیوندید https://chat.whatsapp.com/DDR9xYLC7VrBTvIWHAoALY