2777
2789
عنوان

واکسن کورونا برای بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 38 پست

ببین وقتی بدونی واکسن یعنی چی و فرقش با خود بیماری چیه بهتر میتونی تصمیم بگیری 

واکسن ویروس ضعیف شده بیماری هست که باعث میشه بدن پادتن تولید کنه و بتونه با بیماری اصلی مقابله کنه 

ممکنه یه نفر بگه من با واکسن دچار فلان عوارض شدم این شخص قطعا با ابتلا به بیماری اصلی عوارض خیلی بیشتری متحمل میشد 

واکسن جلوی ابتلا به بیماری رو نمیگیره فقط به خاطر ایمنی که ایجاد میکنه باعث میشه نوع خفیفی از بیماری رو بگیریم 

خب عقل سلیم میگه تا اونجایی که امکانش هست جلوی خطرو بگیریم چه برای خودمون چه برای جگرگوشه هامون 

و ما واقعا از آینده خبر نداریم که بچه هامون چه زمانی قراره به کرونا مبتلا بشن 

پس بدنشون ایمنی داشته باشه خیلی عقلانی تره تا نداشته باشن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم ۶ سالشه، به خاطر مدرسه رفتن زدم ب اش، هر دو دوز، هیچ عوارضی هم نداشت، حداقل اگه کرونا بگیره خفیف بگیره اذیت نشه

خودم و همسرمم سه دوز زدیم هیچ مشکلی هم نداشتیم

لطفا به علم اعتماد کنید🌹

میگن اگه کسی یکبارکرونابگیر بدنش پادتن ایجادمیکنه راسته یانه 

بله درسته 

تا حدودی ایمنی ایجاد میکنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
همکلاس های دختر منم ۱۱ ساله زدن ۲ دوز هم زدن ولی متاسفانه دیروز متوجه شدم کورونا گرفته

آره  همکلاسیهای خواهرزاده م  کرونا گرفتند  واکسن زده و نزده با یک شدت مبتلا شدند

واکسن هیچ تاثیری در پیشگیری نداره   اومیکرون خودش خفیفه به واکسن ربطی نداره

تازه بچه ها هم اغلب خفیف می گیرند    به فرض تاثیر هم داشته باشه برای بچه ها لزومی نداره  

این واکسن برا جلوگیری از مرگ و میره و گرنه ماهم زدیم تو بهمن ماه گرفتیم همه فامیل درحد سرماخوردگی می ...

گول نخورید اومیکرون اغلب برای واکسن نزده ها هم خفیفه   و خطر مرگ و درگیری ریه ش پایینه    تازه آنتی بادی فرد مبتلا بیشتر و قویتر از واکسنه  دیگه باید تا حال خودتون پی به این قضیه برده باشید