2789
عنوان

چقد دلم میخاد....

97 بازدید | 11 پست

سلام طاعات قبول

امروز ۲۹ فروردین ۱۶ ماه رمضون

چقد دلم میخاد زود ی ماه دیگه بگذره و برم تو اقدام نمیدونم این روزا سخت میگذره دیر میگذره

باید قرصامو تموم کنم 

تا بلکه بچه م بمونه برام و سقط نشه

دعام کنید که بارداری سالم و سلامتی داشته باشم

یک ماه دیگه برم تو اقدام

دعام کنید 

ایشالا🌼درست میشه همه چی

این کاربری متعلق به شوصون نفر نمیباشد. اما اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیست و انگار دَوا(مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید..... این طبیعیست.! ❤منو ماندانا ی تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دارر💙.............. و من شر حاسدن اذا حسد نمیگویم زیرا در گردنت ون یکاد آویز کردم و ب سِی مریمی سپردمت🧿 نمیدانم واقعا نمیدانم چرا تو به من تهمت میزنی. چرا من بهروز پدر مرده را اینگونه میرنجانی. چرا ب من تهمت هیزی..... چشم چرانی... معتادی..... و خیانت میزنی.... آخر مگر فقیر آدم نیست؟؟اَییییییی خوداااا چه میشد اگر ب منم ی بوآی پولدار میدادی💔. اینهاا را ولش....من غلط کردم گفتم این اخلاقات واس حاملگیه😐والا هنوام هموجوری. همو سگی ک بیدی هسی...👀اماااا. من بازهم دوستت دارم........ لامپ  مهتابی کم مصرف بروکس من سایه ات کم نشود از سر آن خانه(ب گَله دونی بیشتر شبیهه) من🌼میدانم میدانم ک تو مرا درک میکنی ب خاطر فقیر بودنمان و ب خاطر سختی مشکلات.من هم تو را درک میکنم...واس همینه ک میزارم بغل دستم بیشینی و هروئین......کوکائین....شیشه.....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش را با سس اضافی بکشی☺️آره دخترا ب دنیا اومدن ولی من پسر میخواممممممم... اشکالی نیس همین دو دخترا مانند پسر پرورش میدهم و برایشان زن میستونم🤩هوای کمپم خیلی لذت بخشه تو نگران نباش🧿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قدراین ماه راداشته باش اتفاقا سموم بدن دفع میشه برا اقدام  بعدماه رمضان بچه ات خوشگلتر میشه😉

ببینم اینجوری میشه 

یعنی بعد ماه رمضون اقدام‌ میکنم ان شاا...

میام پیدات میکنما 😄

ببینم اینجوری میشه  یعنی بعد ماه رمضون اقدام‌ میکنم ان شاا... میام پیدات میکنما 😄

😁آره اتفاقا بیا جوابش رابهم بده ، اینا جز نظریات جدید من هست😄😄هردفعه کلید میکنم رویک چیزی،آخه دیدم که میگم ولی هنوزتومرحله آزمایشه

😁آره اتفاقا بیا جوابش رابهم بده ، اینا جز نظریات جدید من هست😄😄هردفعه کلید میکنم رویک چیزی،آخه دید ...

اوکی میام ان شاا... دعام کن فعلا

ببینم خانم محقق چقد نظریه ش درست بوده

اوکی میام ان شاا... دعام کن فعلا ببینم خانم محقق چقد نظریه ش درست بوده

عزیزم نگران نباش انشاله به زودی به آرزوهات میرسی منم سقط داشتم چقدرم فکرمیکردم ممکنه دیگه بچه دارنشم حالا بیا ببین گاهی چقدر عذاب میشم ازدست دوتا وروجک، الان یک خواب راحت شب تاصبح شده آرزوم😊

عزیزم نگران نباش انشاله به زودی به آرزوهات میرسی منم سقط داشتم چقدرم فکرمیکردم ممکنه دیگه بچه دارنشم ...

الهی خدا حفظ کنه عصای دستت بشن.

به خدا میدونم تهش همینه

ولی دوس دارم بچه بیارم سرم میخاره برای دردسر🤣

دلیل سقطت چی بود؟