سلام به همه نی نی سایتیای عزیز نمیدونم چرا بعضیا از بعضی حرفا اینقد حاشیه میسازن ولی به این فکر نمیکنن که همه افراد با هر نظری توهر نقطه ای از دنیا با هر نژاد و دین با هر تیپ وظاهر محترمن و نباید اینقد تعصبات بیجا رو چاشنی حرفاشون کنن واقعا شکستن دل یه انسان به چه عنوان اگه میخوای امر به نیکی کنی و نهی ازمنکر و طرفو بزنی با حرف سرخ کنی که داری بدتر دورش میکنی اگه میخوای تو زندگی بقیه سرک بکشی و فقط محض ببخشید فضولی سوالای بیخود بپرسی یا طرف مثلا یه عقیده داره شما برای اثبات نظر خودت حاضری به هر دری بزنی که حرفت اثبات شه بدون اینکه فکرکنی طرفی که مخاطبته یه انسان و ممکنه دلش بشکنه و بشه حق الناس و میدونی که خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بندش نمیگذره دوست عزیز دنیا ارزش شکستن هیچ دلی رو نداره باهم مهربون ترباشید شاید دیگه نتونی دلی بدست بیاری و فرصتت تموم شه پس سعی کنید تو هرکاری اول بگید اگه من جای اون باشم چی میشم بعد اون کارو انجام بدید اون حرفو بزنید ببخشید زیاد شد ولی این مدت تو نی نی سایت زیاد دیدم راحت میشکنن حریم هارو شاید از خواهرتون این نوشته هارو بپذیرید و اول خودم بیشتر دقت کنم و بعد همه شما عزیزان 😍😍😍😍😍😍 مواظب مهربونیای قلب مهربونتون باشید 💖💖💖💖