2777
2789
میشه اگه حوصله دارین بگین چجوری میشه از دست افسردگی کوفتی خلاص شد

سوال منم هس راهی پیدا کردی ب منم بگو

برا من دکتر قرص ضد افسردگی و ضد استرس داد زیاد نخوردم عوارض داشت 

چند سالته گلم؟ مجردی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای یه موضوع خیلی استرس گرفتم چیکار کنم یادم بره؟

امتحان عربی؟ 

ب کتفت بگیر نهایتش میمیری .باور کن بمیریم راحت میشیم 😂😐

استرس نداشته باش من پشتتم هر گندی بزنی دلداری میدم بهت 😔😂حالا واسه چی استرس داری

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
همه چیش😂 جاهای قشنگش

همه جاش قشنگه مخصوصا شباش 😂😂😂

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
بیایین راه های شناخت و انتخاب درست همسر رو به ما بگین😂😂😂

بنام خدا 

اصلا همسر نگیر 

تامام😐

بهترین راه 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
امتحان عربی؟  ب کتفت بگیر نهایتش میمیری .باور کن بمیریم راحت میشیم 😂😐 استرس نداشته باش من پ ...

😂😂😂

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎