هستیhasti7575775 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 433 عنوان نمک حمام 97 بازدید | 8 پست سلام بچها کوکتل یا نمک حمام از کجا بخریم توو بازار لوازم آرایش بهداشتی ها دارند؟؟؟؟ 1401/01/29 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 آره لوازم آرایشیادارن .نداشتن داروخونه ها راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هستیhasti7575775 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 433 آره لوازم آرایشیادارن .نداشتن داروخونه ها ممنون.......واسه دست هم دارند یا فقط واسه پا؟؟؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 ممنون.......واسه دست هم دارند یا فقط واسه پا؟؟؟ خواهش میکنم نمیدونم والا .دوست من لوازم آرایشی داره گفت میشه به زانووآرنج وقوزک پاو...زد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هستیhasti7575775 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 433 خواهش میکنم نمیدونم والا .دوست من لوازم آرایشی داره گفت میشه به زانووآرنج وقوزک پاو...زد ببخشید یسوال دیگ اینکه بعضیاشون نرم کننده بعصی ها روشن کننده یا همه رو با هم دارند ؟؟ یعنی اینکه هم نرم میکنه هم روشن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 ببخشید یسوال دیگ اینکه بعضیاشون نرم کننده بعصی ها روشن کننده یا همه رو با هم دارند ؟؟ یعنی اینکه هم ... نمیدونم .من اطلاعات کاملی ندارم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هستیhasti7575775 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 433 نمیدونم .من اطلاعات کاملی ندارم ممنون گلم....شب بخیر
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 ممنون گلم....شب بخیر خواهش میکنم شب شماهم بخیر💖 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤