2777
2789
عنوان

من خیلی لاغرم😢

590 بازدید | 54 پست

بچها من 19سالمه قدمم 157ولی جدیدا37کیلو شدم بازوهاموو مچ دستم

رون و پاهام خیلی لاغره کلا مثل یه بچه 14سالم

واقعا نمیدونم چیکار کنم😭کمک میخوام

خیلی هم میخورم

بهم میگن برو باشگاهو اینا ولی دنبال یه باشگاه بدنسازی خوب  تو رشت میگردم اگه میشناسین معرفی کنین لطفا

کنکورم دارم امسال استرس باعث شده صورتمم لاغر تر شه😢😢😢

منم لاغرم اما خداروشکررر صورتم استخونیه و درشته اما خودمو دوس دارم فقط میخوام یکم پاهام تپل تر شه همینوو بس باشگا میری حتما باید تغذیتو درست کنی همش به باشگاه رفتن نیست ماهی سه میلیون فقط باید غذات باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لاغرم اما خداروشکررر صورتم استخونیه و درشته اما خودمو دوس دارم فقط میخوام یکم پاهام تپل تر شه هم ...

خو اونقد از پس هزینها برنمیام میخوای یه سه ماه برم یه دو سه کیلو اضافه کنم جای خوبی پیدا نمیکنم

خو من که نمیتونم ترک کنم ولی درکل اونقد استخونی نیستم فقط میخوام یکم عضله بزنم درشت تر شم😕

اخه گفتی ۳۷وزنته فککردم خیلی لاغری .

من کلاس دهم ۵۷وزنم بود

تاپیکا جهیزیه تگم کنین خوشگلا🤪💗

بسم الله چقده لاغری تو دختر

گین آپ و کینگ فت من به مشتریا میفروشم عالیه تو یک ماه با کینگ فت شیش تا هشت کیلو اضافه میکنی

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
خو اونقد از پس هزینها برنمیام میخوای یه سه ماه برم یه دو سه کیلو اضافه کنم جای خوبی پیدا نمیکنم

خب عزیزم با دمبل زدن که وزنت نمیره بالا باید تغذیتو درست کنی ببین یه مدت پودر شکلات نسکوئیت رو  با شیر پرچرب بگیر بخور تاثیر داره اگه نشد برو باشگاه

پودر جنسینگو از داروخونه ها تهیه میکنن یا عطاری؟

جنسینگ بدرد نمیخوره اینم میفروشم هم دو مدل قرصشو هم پودرشو بعدم پودر اصلن به صرفه نیس فقط دو روزتو جواب میده باز باید خریدش گرون در میاد واست

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
بسم الله چقده لاغری تو دختر گین آپ و کینگ فت من به مشتریا میفروشم عالیه تو یک ماه با کینگ فت شیش تا ...

نمیخوام شکمو پهلو بزنم اصلا دوریام میگن یکم بازوهو رونت لاغره

خب عزیزم با دمبل زدن که وزنت نمیره بالا باید تغذیتو درست کنی ببین یه مدت پودر شکلات نسکوئیت رو  ...

خو من الان روزی دو بشقاب ناهارمه خیلی شیرینی میخورم ولی یه مشکلی که هس هرمونامم بهم ریخته مثلا پریودم تاریخ نداره کم خونم هر چی قرص اهنو اینا میخورم