2777
2789
عنوان

زندگی یا طلاق؟

197 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان خواهرانه ازتون مشورت میخوام لطفا الکی قضاوت نکنین 

ما۸ساله ازدواج کردیم ۲تا بچه داریم از اول ازدواجمونم مشکلات زیاد بوده ولی مشکل اصلی من اینه از لحاظ روحی تحت فشارم ب محبت احتیاج دارم عاشق همسرمم  یعنی شده بود تو جمع دستشو میبوسیدم یا میگرفتم کلا ابراز علاقه تو جمع برام مشکلی نبود همه میدونن که چقدر دوسش دارم ولی اون این کارو نمیکرد هیچ تازه پسمم میزد نه تنها تو جمع حتی تو خونه خیلی دارم اذیت میشم ۴ماه پیش بای دختره نصف سنش دوست شده بود پیاماشونو خوندم ۴ماه جدا زندگی میکردیم تا ۱۴فروردین که اومد مدارکو ببره ولی نبرده ولی عوضم نمیشه ۸سال سر دوستاش و... بحث داریم ولی هیچ تصیمم قاطعه واسه جدایی ولی اقدام نمیکنه منم کسیو ندارم پشتم باشه خانوادمم هیچ وقت پشتم نیستن موندم آواره بچهامم میخواد بگیره ولی میدونم نمیتونه از پسشون بربیاد 

ذاتن آدمای بیخیال و خوشگذرونن.نه پس انداز دارم برم مشاوره یا پیش وکیل نه میتونم درخواست طلاق بدم چون حق طلاق ندارم

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفقه تو بذار اجرا بشین تو همون خونه باهاش زندگی ام بکن ولی طلاق عاطفی بگیرین به هم هیچکاری نداشته باشین جدا از هم بذار هرکار دلش میخواد بکنه انگار ن انگار وجود داره برو سرکار خودتو مشغول کن

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
عزیزم راه درستش اینه یکم خودتو سرپا نگه داری بعد طلاق بگیر که خانوادتم پشتت نباشن مهم نباشه واست

قبلا شنیده بودم میگفت مهریشو ببخشه طلاقش میدم میخوام همه چی رو بذارم برم نه مهریه میخوام نه جهیزیه مو بچهامو میخواستم که میگه نمیدم نمیذارمم بیا ببینیشون.منم ب این نتیجه رسیدم کلا ی مدت برم کار کنم بچها ب سن بلوغ رسیدن خودشون انتخاب کنن

به نظر من بعد از طلاق شرایط برای خودت و بچه ها سخت تر میشه.

و شوهرت هم مایل به جدایی نیست چون اگر بود، به راحتی میتونست اقدام کنه و تمومش کنه. ولی مایل به ادامه زندگی با شماست. 

احتمالا میشه شرایط را بهتر کرد. 

نفقه تو بذار اجرا بشین تو همون خونه باهاش زندگی ام بکن ولی طلاق عاطفی بگیرین به هم هیچکاری نداشته با ...

اول اینکه بچه دارم کسی نیست نگهشون داره بعدم ۸سالم کلا طلاق عاطفی بودیم من بچه دوست داشتم اگه نه اون نه واسه آزمایش وسونو نه واسه بزرگ کردن بچها هیچ کمکی نکرد.نفقه و مهریه برام مهم نیست

عزیزم هر کسی به نحوی مشکل داره...یکی رفیق بازه..یکی خسیسه..یکی شکاکه...یکی مامانیه..یکی خیانت کاره..یکی دست بزن داره...نمیدونم چی بگم..ولی بخاطر بچه هات بمون سر زندگیت..باز تو دوسش داری هرچی باشه

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...
قبلا شنیده بودم میگفت مهریشو ببخشه طلاقش میدم میخوام همه چی رو بذارم برم نه مهریه میخوام نه جهیزیه م ...

اره عزیزم کار کردن بهترین تصمیمه

هیچ وقت به خاطر بچه هات موندن و عذاب کشیدنو تحمل نکن 

قبلا شنیده بودم میگفت مهریشو ببخشه طلاقش میدم میخوام همه چی رو بذارم برم نه مهریه میخوام نه جهیزیه م ...

بری کار کنی مثلا چ کاری؟؟الان مخارجتون تامین میکنه؟

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...
اول اینکه بچه دارم کسی نیست نگهشون داره بعدم ۸سالم کلا طلاق عاطفی بودیم من بچه دوست داشتم اگه نه اون ...

نمیگم که کلا طلاق بگیری نفقه تو بگیر و همونجا که هستی بمون بعدم مهریه تو بذار اجرا راحت زندگی کن پول داشته باشی غمی نداری بعدم با دو تا بچه ت فقط برو بیرون عشق و حال

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
به نظر من بعد از طلاق شرایط برای خودت و بچه ها سخت تر میشه. و شوهرت هم مایل به جدایی نیست چون اگ ...

خیلی صحبت کردم باهاش ولی نه تلاش میکنه زندگیو درست کنه نه تموم میکنه .هرکاری بخواد میکنه تهشم میگه هیچکاری نمتونی بکنی مثل خیانتش مواد گرفتن واسه فامیلاش تنهایی واسه زندگی تصمیم میگیره البته منم یکم از خودم دفاع میکنم ولی تنهام تو اون۴ماه فقط گریه کردم

عزیزم هر کسی به نحوی مشکل داره...یکی رفیق بازه..یکی خسیسه..یکی شکاکه...یکی مامانیه..یکی خیانت کاره.. ...

دوسش دارم خیلی ولی وقتی نه محبت میکنه نه خرجی درست وحسابی میده۸صبح میره ۱۲شب میاد میخوابه بیرونم میگه نرو چند وقته خونه مامانمم نمیرم بخاطر حرفاش هرچند قبلانم بخاطر بچها میرفتم

اره عزیزم کار کردن بهترین تصمیمه هیچ وقت به خاطر بچه هات موندن و عذاب کشیدنو تحمل نکن 

میخوام همینکارو بکنم قید همه چیم زدم بابام گفته طلاق بگیری میکشمت کلی کلنجار رفتم با خودم ولی ۱بار مردن بهتر از۱۰۰بار تو ی روز مردنه .شرایطم سخته خیلی سختی کشیدم از خانوادم از همسرم خسته شدم