2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 29 پست

چرا با جاری صمیمی میشین که آخرش بشه این

حاضرم با خواهرشوهر صمیمی بشم اما جاری نه

الانم رو در روشون کن قرآن بیار بگو دست بزار رو قرآن که فلان حرفو من زدم، دقت کن حتما اشاره کن به حرفی که نزدی

بعدم قطع صمیمیت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توی این دوره زمونه حتی نمیشه به خواهرخودمونم حرف بزنیم پشتمون هزارتا حرف در میاد شما رفتید باجاری صحبت کردید حواست و جمع کن عزیزم همیشه سنجیده صحبت کن مواظب باش که چه حرفی رو پیش چه جور آدمی میزنی

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

[QUOTE=234020637]نه رو به رو نشو  فقط بگو من ازش حرف شنیدم که گفتم بچه هم نیستم با اون خاله زنک رو به رو شم میذ ...[/QUOTEمتاسفانه خانواده شوهرم خیلی تمایل به روبرو شدن دارن

خودمم میدونم آخرش هرکس میگه من نگفتم و نهایتا دعوا میشه دیگه

برای همین دنبال مشورت و چاره هستم 

میشه بگی چیکار کردی جلو همه روبرو کردین دعوا شد؟ چی شد؟

ن من گفتم همشو دروغ گفته من اگه بخوام حرفی جایی زده نشه اصلا نمیگم اگه هم بگم برام مهم نیست که کسی بره بگه برامم مهم نیست چی گفته ولی اگه شما حرفشو باور کردید رو به رو کنید تا بتون ثابت بشه چرت گفته

همسرم حرف منو قبول داشت خانوادشم تو روم گفتن ن میدونیم راست میگی و نیاز نیست ولی مادر شوهرم معلوم بود باور کرده من اون حرفا رو زدم 

چون شوهرم حرف منو قبول داشت فکر بقیه برام مهم نبود