2777
2789
عنوان

مشکل از کجاس

368 بازدید | 27 پست

توروخدا بگید اشکال کیکام ازکجاس؟؟ هر کار می کنم آخرشم خوب پف نمی کنه، تخم مرغانو خوب میزنم، فرو از قبل گرم می کنم، موادشم میزارم از قبل بیرون باشه، دیگه چه نکته ای رعایت کنم آخه؟؟؟؟ الان کیک درست کردم خمیر شده نمیدونم چکارش کنم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چیز دیگه ای ب نظرتون رسید راهنمایی کنید، موندم چه کنم، نون درست می کنم تو فر عالی میشه ولی کیکام خوب ...

میشه مرحله به مرحله بگی چکار میکنی؟ و اینکه پودرت رو عوض کردی؟ و میدونی که20 دقیقه اول پخت نباید در فر باز بشه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میشه مرحله به مرحله بگی چکار میکنی؟ و اینکه پودرت رو عوض کردی؟ و میدونی که20 دقیقه اول پخت نباید در ...

تخم مرغا رو میزنم که سفید و کشدار بشه، بعد روغن اصافه می کنم، امروز کیک ماست بود، یک لیوان ماست ریختم بعد آردو پیک پودر قاطی می کنم دو بار الک و بهش اضافه می کنم بعد با همزن دور کند یکم مخلوط می کنم و تموم

تخم مرغا رو میزنم که سفید و کشدار بشه، بعد روغن اصافه می کنم، امروز کیک ماست بود، یک لیوان ماست ریخت ...

چی بگم والا حالا ارد و پودرت رو عوض کن اخه دلیلی نداره... 

شکر یادت رفت گل

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2827
2791
2779
2792