کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
اگه روزه بهت آسیب میزنه واجب نیست .... اگه بعد رمضون مشکلت حل شد باید تا رمضون بعدی بگیری اگه مشکلت تا سال بعد حل شد و نگرفتی و موند باید هم قضا کنی هم کفاره بدی
و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁
شاید هم بین افطار تا سحر مقدار آب که میخوری کمه برای همین کلیه هات اذیت میشه.
در نهایت اگر بدلیل بیماری نگیری، باید تا سال آینده اون تعداد رو بگیری، وگرنه با فطریه سال آینده کفاره روزه های غیر عمد رو پرداخت کنی
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آب کم می خورم کلا ولی سالای قبل اینجوری نبوده ولی وقت کنم یه دکتر برم
حتما ۶ تا ۸ لیوان آب رو امتحان کن
کار خوبی میکنی بنظرم باید سونوگرافی بدی
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹