2777
2789
عنوان

کیست بارتولن😥

1658 بازدید | 16 پست

دوستان من پارسال برج چهار با لیزر کیست بارتولن ام رو خارج کردم و چندتا بخیه زد و مشکلی هم نبود

الان از وقتی میرم ورزش نمیدونم چون بهم فشار میاد یا گردش خون زیاد شده یا هرچی جای کیست بارتولن قبلیم ورم کرده و ی کوچولو دردم میکنه بنظرتون ممکنه بخاطر ورزش و جای بخیه ها باشه؟ یا دوباره برگشته باشه چون کلا دکتر غلافشو خارج کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید معاینه بشی دیگه

اره حالا فردا میرم خدا کنه برنگشته باشه چون کلا غلافشو دراورد دادم ازمایشگاه هم میترسم دوباره غلاف جدیذ درست شده باشه یعنی چی تو بدنم اتفاق میوفته که غلاف میسازه😓

ببین من الان ۶ساله کامل غده رو خارج کروم.دکترم گفت کامل خارج کنی برنمیگرده...ولی تخلیه امکان برگشت ز ...

نه عزیزم کامل غلافشو دراورد دادم ازمایشگاه چون گفت اگه در نیارم ممکنه برگرده

شاید واست خوب انجام نداده عملو...یه دکتر دیگه برو واسه معاینه

تو شهرمون دوتا هسته این یکی بهتره فردا نوبت گرفتم میرم ببینم چی میگه 

اگه دیدم گفت باز عمل میخواد یا برگشته یا هرچی میرم ی جای دیگه 

نه عزیزم کامل غلافشو دراورد دادم ازمایشگاه چون گفت اگه در نیارم ممکنه برگرده

میگم ک برو یه دکتر دیگه معاینه شو...چون خارج کنه کامل محاله برگرده...من لیزر نکردم و خیلیم بخیه خوردم.اما عالی بود کار دکترم

میگم ک برو یه دکتر دیگه معاینه شو...چون خارج کنه کامل محاله برگرده...من لیزر نکردم و خیلیم بخیه خورد ...

عزیزم میشه بگی کجا عمل کردی منم یه بار عمل کردم دوباره کرد میخام دوباره عمل کنم دنبال یه دکتر خوب میگردم ...برا شما کلا غده رو برداشت یا فقط کیست رو کامل برداشت؟ اگه غده رو بردارن مشکلی برا باردار شدن به وجود نمیاره؟