2777
2789
عنوان

بچه ها کمک 💔

68 بازدید | 7 پست

بچه ها کمکم کنید 😭

من با یکی از پسر های دانشگاه و کلاسمون دوسال پیش دوست شدم تا الان من ازش بدی ندیدم هیچی و تو این دوسال خیلی خودشو ثابت کرده که برام هرکاری می‌کنه و کرده .ولی یه موضوع خیلی اذیتم می‌کنه  دوست پسر من قبل اینکه بامن دوست بشه چندبار به یکی از همکلاسی ها که دوست منم بوده پیام داده و جزوه خواسته و امروز به دوستای دانشگاه خبر دادم ما باهمیم ، همون دختره بهم گفت عه این میخواست دوسال پیش مخ منو بزنه نشده اومده سراغ تو با خنده اینو گفت...و دلم خیلی شکست...وقتی به دوست پسرم گفتم ( من اینو از قبل میدونستم که پیام داده ولی فک میکردم فقط جزوه خواسته ) بعد چت شونو رو خوندم امروز یعنی گوشیشو داد که بخونم  (و اینم بگم این جریان  برای قبل از اینه به من پیشنهاد دوستی بده )خطاب به دوستم نوشته بود : رسیدید خونه ؟ نگران شدم ، یا مثلا با بچه ها رفتیم کافه جاتون خالی بود خیلی ، یا مثلا براتون هرجزوه بخواید تهیه میکنم و چندتا آهنگ که برای مدیتیشن فرستاده بود براش.... بعد خیلی عصبانی شدم و گریه کردم چون نمیدونم حس کردم بهم دروغ گفته ....دوست پسرمم قسم خورد و گریه کرد که من منظوری نداشتم من قصدم مخ زدن نبود و نمیدونم نگرانی من اونطوری نبوده...ولی من نمیتونم هضم کنم نمیتونم... کمک کنید بچه ها چیکار کنم 😔💔

کات کن باهاش

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا اول به بلوغ فکری برسید بعد وارد رابطه بشید  وقتی اون موقع شمایی وجود نداشتی چه توقعی دا ...

من نبودم درست اما فاصله زمانی که به دوستم پیام میداد و بامن آشنا شد دو سه ماه بعد بود و دقیقا همین حرفا رو اونموقع آشنایی بهم میزد که خونه رسیدم پیام بدم و ....خب وقتی آدم میفمه دقیقا قبل تو به دوستت  همین پیامارو داده حالش بد میشه

من نبودم درست اما فاصله زمانی که به دوستم پیام میداد و بامن آشنا شد دو سه ماه بعد بود و دقیقا ...

بیایین منطقی باشیم اگه جای شما با اون آقا عوض می‌شد 

اگه ۳ ماه قبل از اشناییی با این‌اقا یه همچین شرایطی  برای خودتون پیش میومد چیکار میکردین؟؟؟؟

ببین عزیزم همسر ما ، نامزد ما یا حتی دوست پسر ما فرقی نداره اینا شامل حال خانم ها هم میشه ممکنه یه گذشته ای داشته باشن با هر کسی اگه طرف مقابلتون براتون مهمه و ارزشمنده نباید گذشته ای که شما توش وجود نداشتی براتون مهم باشه چون ممکن بوده برای خودتون هم پیش بیاد

بیایین منطقی باشیم اگه جای شما با اون آقا عوض می‌شد  اگه ۳ ماه قبل از اشناییی با این‌اقا یه هم ...

نمیدونم چی بگم... اینو چیکار کنم که دوست منه و جلو چشممه تو دانشگاه و یاداور همون گذشته هستش  و حتی امروز بجای اینکه خوشحال بشه با تمسخر و گفتن اینکه این پسر دنبال من بوده و مخ منو می‌زده دلمو شکست و باعث دعوای من و دوست پسرم شد