2789
عنوان

نودل

97 بازدید | 7 پست

خانما من برای اولین بار میخوام نودل بپزم یه دستور پخت دیدم با رب انار   و رب و سس باربیکیو،میخام درستش کنم کنارشم سوسیس و تخم مرغ اب پز بپزم بزارم،شما تجربه پخت نودل دارین؟برای پخت اولش چقد اب میزارین برای هر بسته؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دوس دارم ابش زیاد باشه دو لیوان اب میریزم که ابشم بمونه برام

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست                                                                                                  (کاربری سوم)
مرسی عزیزم،تجربه ای درمورد پختش داری که خوشمزه ترش کنه؟

جعفری خورد شده نمک و اون ادویه خودش و رب گوجه 

من نودل خارجی میگیرم خودش کلی معجون و ادویه داره دیگه خیلی چیزی بهش نمیزنم 

اولش معمولی درس کن من پنیر خامه قبلنا میزدم خوشمزه بود الان فقط با ادویه ی خودش و اب درسش میکنم

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل