2777
2789
عنوان

طلا

173 بازدید | 14 پست

بچه ها یه مشورت بهم بدین لطفا .

من پنج ساله ازدواج کردم بعد شش تا دونه النگو دستمه از اون موقع اون دست دیگه هم یه تک پوش .که همشون واسم تنگ شدن اذیت نمیکنن منتها نمیشه جز چیدن درشون آورد .بعد من ۲۳ سالمه همیشه اسپرت لباس میپوشم النگو ها اعتماد بنفس منو گرفتن اصلا نمیتونم مانتو اسپرت بپوشم .مانتو یکم آستین کوتاه باشه میشم انگار زن سن بالاها .حالا از طرفی مامانم و مادرشوهرم بهم میگن اگر چیدیشون اسم مارو دیگه نیار میخوای مردم خوشحال شن بگن وای طلاهاش فروخت .نمیدونن که تو چیدی گذاشتی تو کمد .

بچه ها داره افسردم میکنه النگو ها تو رو خدا بهم راهنمایی بدین ،خودتون میدونید ظاهر یک زن چقدر تو روحیش تاثیر خوب میزاره طلا بد نیست اما النگو انداختن قدیمی شده

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوسشون نداری عوضشون کن جوری که راحت از دستت بیاد بیرون هر موقع میخوای بری مهمونی اونا بپوش که او ...

باشه عزیزم ممنون

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
برو درشون بیار، دیگه نباید تو این جزئیات دخالت کنن

وای مامانم یکاری کرد انگار خلاف شرع خدایی نکرده میخوام بکنم .وایساده بود داد و بیداد وای تو فامیل چی میگن وای خواهرام چی میگن منم هنگ کرده بودم فقط .مادرشوهرم هم بد تر از اون

اگه دوسشون نداری عوضشون کن جوری که راحت از دستت بیاد بیرون هر موقع میخوای بری مهمونی اونا بپوش که او ...

بنظرت پشیمون نمیشم؟؟؟؟

وای مامانم یکاری کرد انگار خلاف شرع خدایی نکرده میخوام بکنم .وایساده بود داد و بیداد وای تو فامیل چی ...

از الان اجازه نده تو شخصی ترین کارهات دخالت کنن، جوری رفتار میکنن انگار بچه ای و همه چیز رو اونا باید بهت اجازه بدن که انجام بدی یا نه

بنظرت پشیمون نمیشم؟؟؟؟

آخه این جوری که همیشه دستت باشه خسته میشی و ازشون بدت میاد حتی اگه طلاهات قشنگ باشن ولی موقع عوض کردن طلا فروشی خیلی ازش، کم می کنه یه چیزی پول باید بذاری روش و این که حواست باشه سرت کلاه تره

هرکس ی طرز فکری داره دگ بنظر من ک النگو قدیمی و ضایع نیس ده تا دارم خیلی ام دوسشون دارم

آره حرفت کاملا درسته چون من النگوهامم اون موقع خودم انتخاب کردم که واسه سر عقد خانواده خودم و خانواده شوهرم خریدن بهم دادن .ولی پنج ساله دستم هستن انقدر دلمو زدن که نگو ‌.ولی تک پوشم رو هنوز دوسش دارم اصلا دلم نمیخواد درش بیارم .

آره حرفت کاملا درسته چون من النگوهامم اون موقع خودم انتخاب کردم که واسه سر عقد خانواده خودم و خانواد ...

طلا فروختن جز برا خرید خونه و زمین ضرره، من بارها خریدم فروختم برا خونه و ماشین و...‌ این دفه ام انشالله دارم جمع میکنم خدا بخاد سال بعد خونه رو عوض کنیم بمنم میگن وای کولی ماننده و.... اما برام اهمیتی نداره میندازم ولی بیرون مچ بند اسپورت میندازم روش 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
از الان اجازه نده تو شخصی ترین کارهات دخالت کنن، جوری رفتار میکنن انگار بچه ای و همه چیز رو اونا بای ...

همین مامان بابای خودم اعصاب برام نزاشتن چنان امر و نهی میکنن اختیار همه چیز انگار دستشونه هر چقدر هم دوری و مقابله میکنم فایده نداره .مهمونی هفته قبل دعوت بودیم گفتیم نمی‌آییم ما ،به زور اومدن در خونه با جدیت و اجبار رفتار کردن آماده شدیم رفتیم .نمیدونی چقدر دلم مردن میخواد 

آخه این جوری که همیشه دستت باشه خسته میشی و ازشون بدت میاد حتی اگه طلاهات قشنگ باشن ولی موقع عوض کرد ...

اره درسته حرفت حالا باید یکم پول بزارم کنار کلا عوضشون کنم سایز بزرگ تر بگیرم که فحش خور مامان و مادرشوهر هم نشم .روانی هستن انگار 

طلا فروختن جز برا خرید خونه و زمین ضرره، من بارها خریدم فروختم برا خونه و ماشین و...‌ این دفه ام انش ...

اره منم دانشجو هستم همش بیرون از خونه ام 

سلام دقیقا حست و درک کردم خانوما خیلی رو استایلشون حساسن به نظر منم برای یک دختر جوون که 23 سالشه چندتا النگو کنار هم مناسب نیست و استایلش رو واقعا بهم میریزه، ولی چرا دستبند النگویی نمیگیری خیلییی شیک و قشنگ میشه هم تکه هم به هر نوع استایلی میاد اینجوری دیگه خانوادت هم چیزی نمیگن که طلا دستت نیست اینطوری اعتماد به نفست هم برمیگرده. من خودم جدیدا از این وب سایت هاتف ساعتچی یک دستبند برلیان گرفتم واقعا شیک و قشنگه و استایلم رو خیلی جذاب کرده.