2777
2789
عنوان

سوراخ جای گوشواره

93 بازدید | 9 پست

سلام من جای سوراخ گوشم خیلی ریزه به سختی گوشواره داخلش میشه چه کنم کمی بازتر. بشه بتونم گوشواره سنگین تری بندازم واقعا نمیدونم چرا این. طوری. شده خواهشا. راه کار بدیدممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلی پرسیدی چه وسیله ای واسه سوراخ کردن گوش هست خواستم بگم توی دیجی کالا از اینا هست ،ولی بهتره که دو تا بخری ازش که واسه هر گوشت از یکیش استفاده کنی چون مثل اینکه هم یکبار مصرفه هم توش فقط ی گوشواره هست

ویدیوش هم توی گوگل هست ،ی زنه با این گوشاشو راحت سوراخ کرد

اگه می‌ترسی ،بعد اینکه با الکل گوشت رو ضد عفونی کردی ،یکم لیدوکائین بزن که بی‌حس بشه،بعد سوراخ کردن هم فک کنم تا به هفته با بتادین باید تمیزش کنی و بعد گوشواره ای که میخوای رو بندازی

تاپیک قبلی پرسیدی چه وسیله ای واسه سوراخ کردن گوش هست خواستم بگم توی دیجی کالا از اینا هست ،ولی بهتر ...

.چه خوب عالی. فقط به نظرت این. میشه روی سوراخ قبلی ام بزنم. بازترش میکنه امتحانش ضرر نداره ممنون. زحمت کشیدی 

.چه خوب عالی. فقط به نظرت این. میشه روی سوراخ قبلی ام بزنم. بازترش میکنه امتحانش ضرر نداره ممنون. زح ...

فک نکنم واسه سوراخای قبلی خوب باشه ،مگه اینکه دقیق تنظیم کنی که ی وقت اشتباهی بغلش رو سوراخ نکنی

ی چیزی مثل ی سوزنی که یکم کلفت باشه فرو کن توش بزرگ میشه بعد ی گوشواره سنگین بنداز که بهش فشار وارد کنه و به سمت پایین بکشه