2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین چی لازم داره .ماهرچی لازم داشته باشیم میخریم برای هم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ببین چی لازم داره .ماهرچی لازم داشته باشیم میخریم برای هم

آخه فعلا چون اول زندگیمونه همه چی داریم یعنی هرچی نیاز داشتیم از جانب خانواده ها برامون تهیه شده

آخه فعلا چون اول زندگیمونه همه چی داریم یعنی هرچی نیاز داشتیم از جانب خانواده ها برامون تهیه شده

پیراهن شلوار کفش کتونی ساعت کیف اداری چرم کیف پول چرم کلاه ست لباس ورزشی کمربند و ....

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
پیراهن شلوار کفش کتونی ساعت کیف اداری چرم کیف پول چرم کلاه ست لباس ورزشی کمربند و ....

بنظرم ایده های خوبیه خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون 

ان شاالله یکی ازینا رو براش میخرم☺️

بنظرم ایده های خوبیه خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون  ان شاالله یکی ازینا رو براش میخرم☺️

امسالو رد کنی سال بعد راحت تری  

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

روز معلم نزدیکه✏🎉

فقط ۵۰ تومن😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
سایزشون چقدره ؟

از ۱۲/۱۵/۲۰/۲۵/۳۰ این سایزها گلم اکثرا سایز ۲۰ برمیدارن

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز