2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 130 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ممنونم عزیزم..ان شاالله زندگی شماهم خوب خوب بشه پدرم هم منطقیه  هم دید چه زندگی تحمل کردم ...

خداحفظش کنه عزیزدلم پدرتونو

الهی شکررررر

اره واقعا همسرمنم همینه هادقیقا،میگ من کاری نکردم،زندگیت بهترینه...معلوم نیس توجی میخوای وفکرت کجاس 

باوابستگیت چجوری کنار اومدی بعدطلاق

اره بخداااا

منو به خاطر اینکه طلا ق نگیرم باکلک حامله کرد اونم دو قلو شد الن ۳تا بچه دارم فقططططط به خاطر بچه هام موندم ولی تو بچه نداری یه فکر اساسی بکن مگه آدم چند بار زندگی میکنه

مشکل اینجاس ک اینجور ادما نمیزارن زندگیتم بکنی عزیزم چون نفس کشیدنمم بااجازه اونه ازهمه چی محرو ...

خب شوهر منم اوایل همینجوری بود یه بار تصمیم قطعی گرفتم جدا میشم یک ماه رفتم خونه مادرم و تصمیمم جدی بود 

بعد بزرگتر رو آورد و منم جلو همه چیز گفتم و اونم معذرت خواهی کرد و. تا حدودی منو آزاد گذاشت العان زیاد گیر نمی‌ده ولی کارای دیگه رو مخ منه 

این جور آدما از جدا شدن میترسن به شدت 

البته از اینکه فامیل ها همه مشکلات منو فهمیدن تا العان خجالت میکشم جلو زن داداشام خیلی ضایع شدم یکی شون هم خیلی خوشحال بود همون زمان 

یکی از دلایلی که برگشتم تا زندگی مو درست کنم این بود که دیدم چقدر دشمن های آدم شاد میشن از طلاق و جدایی من 

خب شوهر منم اوایل همینجوری بود یه بار تصمیم قطعی گرفتم جدا میشم یک ماه رفتم خونه مادرم و تصمیمم جدی ...

اره میترسه، منم سعی دارم اینجوری ب خودش بیارمش ولی خ بدتر فقط خانواده ها دخالت میکنن وبنزین میشن رو اتیش

مخصوصا پدرومادرش

عزیزم باشماره صدای مشاور رایگان تماس بگیر۸۰۴۰

۱۴۸۰ و من میدونستم

تماسم گرفتم.خیلی صحبت کردم باخیلیاشون زیاد جدی نمیگیرن و سرسری رد میشن

و میگن ک باید همسرمم بره مشاور