2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 130 پست
معضله برام چون پدرم درسته مارو آزاد گذاشته و خرجی میده ولی جدیدا به چیز دیگه ای هم اعتیاد پیدا کرده ...

کاملا باحرفت موافقم

عزیزم ولی سعی کن بخاطر محبتایی ک میگی پدرت درحقت کرده توومادرتم کنارش باشین و سعی کنین واسه پاک شدنش

واینکه باب میلتون بشه عزیزم

برات بهترینارو میخوام 🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پست هات خوندم نوشتی خیلی بهش وابستم ، اینم بخاطره اعتماد بنفس پایین و خودکم بینی ایه که داری از ب ...

وای ک جقد حرفات حقه

ممنون عزیزدلم ک انقد خوب ومنطقی دلگرمم میکنی وانگیزه میدی بهم

اتفاقا دوس دارم روخودم کارکنم وامیدوارم بتونم ازاین زندگی واین ادم سمی دور بشم

کاملا باحرفت موافقم عزیزم ولی سعی کن بخاطر محبتایی ک میگی پدرت درحقت کرده توومادرتم کنارش باشین و س ...

دقیقا الان تازه از کمپ اومده در کنارشیم تا پاک بمونه اگه خودش بخواد 

امیدوارم شما هم مشکلت حل بشه و به آرامش برسی🥺🤍🦋

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

منم شوهرم اینطور بود ولی وقتی بچه دار شدیم خیلی تغییر کرد

نه گلم نمیتونم ریسک کنم و یه بچه بی گناه و ب امیداینکهههه شااااید تغییرکنه اونم ن اینکه کاملا درست بشه وفقط کمی تغییرکنه بیارم ب این دنیای بد واین زندگی ک مدیونش بشم شما بعدچنوقت بچه دارشدین؟،

گلم خونه پدرم تقریبا شلوغه رفت و آمد زیاده..زن داداشم بیشتر وقتا اونجاست..منم ک همش سرکاربودم وقتی م ...

چقد خوب عزیزم خیلی برات خوشحالم ک همچین پدرفهمیده ای داشتی

دعاکن منم بتونم راه درست زندگیمو پیدا کنم

راستی یه سوال اگ اذیتت نمیکنه داشتم ازت همسر سابقت چ اخلاقای خوبی داشت؟؟

وای ممنون ک انقد خوب ازتجربه ت برام گفتی وبهم دلگرم دادی عزیزم من عموم خیلیدخالت میکنه و رو پدرم ...

عزیزم  برای منم همچی آسون نبود..شرایط سختی بود ولی گذشت..باید باهاشون صحبت کنی..عمو و شوهر عمه  شوهر خالم منم بشدت مخالف بودن و میگفتن برگرد‌‌...منم باهاشون صحبت می‌کردم ...هیچکسی جا ما نیست ک بفهمه چه چیزایی را تحمل میکنیم‌‌‌..باید با پدرت صحبت کنی ازش بخایی ک کمکت کنه کنارت باشه...خانواده من خودشون کلی اذیت شدن‌‌...باهمه اینا بازم گفتن زندگی خودته بشین درست تصمیم بگیر

دقیقا الان تازه از کمپ اومده در کنارشیم تا پاک بمونه اگه خودش بخواد  امیدوارم شما هم مشکلت حل ...

خداروشکررررر

ایشالا همیشه کنارهم بهترینا براتون رقم بخوره زیبا🕊❤

عزیزم  برای منم همچی آسون نبود..شرایط سختی بود ولی گذشت..باید باهاشون صحبت کنی..عمو و شوهر عمه ...

عزیزم مرسی ک انقد خوب همه چیو برام توضیح دادی دورت بگردم 

ایشالا بهترین زندگیو داشته باشی

خداروشکررررر ایشالا همیشه کنارهم بهترینا براتون رقم بخوره زیبا🕊❤

ممنون از دعای قشنگت🥺💋🤍

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

چقد خوب عزیزم خیلی برات خوشحالم ک همچین پدرفهمیده ای داشتی دعاکن منم بتونم راه درست زندگیمو پیدا کن ...

خیلی ممنونم عزیزم..ان شاالله زندگی شماهم خوب خوب بشه

پدرم هم منطقیه  هم دید چه زندگی تحمل کردم و تلاش کردم ک بشه و نشد..

وگرنه خودش یه کارگره وزحمت کش.چدر گفتم بابا آبروی با آمدن من میره گفت آبروی من با طلاق تو نمیره..نهایتش آبروم مهم تره یا بچم ک ۱۳سال داره داغون میشه..

اخلاق خوب همسرم 🤔تنبل و معتاد نبود منم چون بهش دلبسته بودم موندم

وگرنه..بدیاش یعالمه بود... 😅خدایش من خودم سوزوندم

دلمم میسوزه ک اصلا قبولم نداشت ک زندگی سختی برام ساخته...می‌گفت بهترین زندگی برات ساختم همه آرزوشونه همچیم زندگی...درصورتی ک افتضاح بود‌.‌.مشاوره و قاضی دادگاه و..همه گفتن چجوری موندی..همه دلشون برام سوخت 

ان شاالله ک همچی خوب میشه فقط بفکر خودت باش..اگرم تصمیم گرفتی جدابشی کاملا جدی فکر کن محکم رو تصمیمت بمون  اگه بازم بری و برگردی رفتارش بدترمیشه بدتر بددل میشه و...ممکنه دلتنگ بشی دلت بسوزه براش اونم همه راه بره از رو تحریک احساساتت یا تهدید و... ولی تو قوی باش ..بخدا همش میگذره‌‌‌فقط بچه بازی درنیار

ولی هزار بار تلاش کن زندگیت درست بشه آخرین 

مرحله به  طلاق فکر کن

وای ک جقد حرفات حقه ممنون عزیزدلم ک انقد خوب ومنطقی دلگرمم میکنی وانگیزه میدی بهم اتفاقا دوس دارم ...

قوربونت برم قوی باش و به خدا توکل کن ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد و به آرامش برسی❤