2777
2789
عنوان

,مردی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره  حتی دختر خالم میگه اصلا دیگه با من حرف نمیزنه فقط سلام خدافظ و این حرفا

چقدبی جنبه بوده آبش نبوده وگرنه شناگرماهری بوده. دخترخالت چرانمیری محل کارش خودی نشون بده

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
با دوتا بچه کوچیک کجا بره خیلی خجالتی ام هسس 

خوب مغازه لباس فروشیه باهم برین بچه هام ببینن خوبه حداقل بهش پانمیذن اینم یکم شرمنده بشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
خوب مغازه لباس فروشیه باهم برین بچه هام ببینن خوبه حداقل بهش پانمیذن اینم یکم شرمنده بشه

عزیزم هر کس هر چی به جون آورده به گور میبره،بلانسبت همه زن مریض و آویزون هم خیلی زیاده

عزیزم هر کس هر چی به جون آورده به گور میبره،بلانسبت همه زن مریض و آویزون هم خیلی زیاده

آره واقعا 

نظرمن برعکس بقیه اس!

توقع پیامک وتماس زیاده ،چون سرکاروجلوجمع واونم بعددوتابچه معلومه که مثل دوران نامزدی نمیشه که زنگ وبزنه و....

رفتارسردش هم میتونه ناشی ازمشکلات اقتصادی باشه بیشتربه نظرمن!

صندوقدار ممکن فکرش درگیردرامدفروشگاه باشه وباحقوق ناچیزخودش مقایسه اش بکنه ودرگیری ذهنی‌براش ایجادبکنه 

اینکه چشم چرون و...میگه ،دوحالت داره اگه قبلاخیانت کرده ،پس مقصرخانمه که مونده تواین‌زندگی وبله امکان اینکه مجددخیانت بکنه هست 

امااکه فقط نگاه کردن بوده ،شایداین تفکراولا ازشکاک بودن خانم ناشی بشه ودوما هیچ کس چشممونمیتونه ببنده ،به‌خصوص اقایون ونگاه کردن نه زوم کردن طبیعی