2777
2789
عنوان

یکی بگه این چیه😵😨

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاخدا واقعا؟؟؟کدوم شهرا

مامانم پرستاره ما ک تو آذربایجان غربی ایم براشون اطلاعیه دادن ک اره شایع شده گویا بخاطر ورود زیادی و یهویی مهاجران کشور دوست همسایه از شرق وارد شده اکثر شهرا هس دگ با اینکه ما انقد دوریم اینجام هست ولی چون بچه ها واکسینه شدن خفیفه اما مراقبت میخاد

فاطی خانوم:)))))
چه جوری نابودشون کردین؟؟اینم بگین لطفا شاید یه روزی به دردمون خورد

خیلی راه حل رفتیم 

تو همین نی نی سایت دیدم 

یکی گفت با چوب انار ما نابود کردیم ، انگار میشه 

ولی ما نتونستیم 

گفتن گازوئيل،  امتحان کردیم ، اونم میشه ولی سخت .

زنگ زدم سم پاش 

‌تو وسایلی ک میذاشتن ، قرص بود ، من عکس گرفتم ، دیدم قرص برنجه 

قرص برنج خطرناکه 

ریسکه 

من تمام پنجره ها ، جاهایی ک راه داره به بیرون و حتی وقتی خارج شدیم در رو از بیرون چسب زدم ، چون آپارتمانی هستیم .

اگه خونه ۶۰ متره ۶۰تا قرص 

اگه ۸۰ ، ۸۰ تا قرص 

خلاصه سم پاشی کرد و قرص گذاشته 

۷۲ ساعت در خونه بسته شد .

موقع برگشت به خونه تازه کار ما شروع شد 

چون ساس تخم میذاره ، تخم تا بیرون نیاد ک نمیمیره. 

تمام فرش ها رفت برا شستن 

همه چی باید شسته میشد و کاور 

با تو خونه پیدا میشه ولی سیستم کارایی ک خون بخورن نداره . فقط باید دیدین بکوشین .

ولی سرویس شدیم. 

خونه ما هم یکی آورد با خودش 

خدایاشکرت💚
آخی چه پسر نازی داری

دختره

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
بازم داره ؟ یا فقط اینه  کیا خارش داره

شبا یهویی جیغ میزنه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
دختره

اولی مگه پسر نیست؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
اولی مگه پسر نیست؟

نه دختره الان عکسشو میزاره