2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شیرازی هستم ، بچه دو ساله که هنوز زوده عزیزم ، پسر من نزدیکای سه سالگی زبون باز کرد ، همش جیغ میزد ، ...

۱۳ تا دادم فایده نداره فقط چند کلمه میگه خیلی نگرانم مممممم

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
شیرازی هستم ، بچه دو ساله که هنوز زوده عزیزم ، پسر من نزدیکای سه سالگی زبون باز کرد ، همش جیغ میزد ، ...

دیه از حرف زدنم خسته شدم مادرا واقعا خسته هستن    یعنی کی حرف میاد

۱۳ تا دادم فایده نداره فقط چند کلمه میگه خیلی نگرانم مممممم

تا سه سالگی وقت داره عزیزم.منم دخترم دوسال و هشت ماهشه حدوده یکماهی هس ک زبون باز کرده و همه چیز میگه تا قبلش فقط کلمه میگفت.

تا سه سالگی وقت داره عزیزم.منم دخترم دوسال و هشت ماهشه حدوده یکماهی هس ک زبون باز کرده و همه چیز میگ ...

جدی میگی خدا از زبونت بشنوه بردمش پارک چون حرف نمیزنه نمیتونه دوست پیدا کنه خیلی سرخورده شدم

جدی میگی خدا از زبونت بشنوه بردمش پارک چون حرف نمیزنه نمیتونه دوست پیدا کنه خیلی سرخورده شدم

اره نگران نباش.براش برنامه کودک بزار کلمه بهش بگو تا تکرار کنه.دخترم الان از بس حرف میزنه دیگه خسته شدم بچه شما هم راه میفته عزیزم 

اره نگران نباش.براش برنامه کودک بزار کلمه بهش بگو تا تکرار کنه.دخترم الان از بس حرف میزنه دیگه خسته ...

الایت آمین التماس دعا

تا سه سالگی وقت داره عزیزم.منم دخترم دوسال و هشت ماهشه حدوده یکماهی هس ک زبون باز کرده و همه چیز میگ ...

دقیقا دختر منم تا دوسال و هفت ماهگیش فقط کلمه میگفت حتی دوتا کلمه رو با هم نمیتونست بگه مثلا فقط ماما،، آب،، بابا،،،، اینجوری، مثلا نمیتونست بگه آب بده، میگفت اب،،، بعد با بچه ها و بقیه خیلی دلش میخاست حرف طولانی بزنه یا همون جمله ها رو بگه نمیتوست فقط آوای صداها رو درمیاورد مثل لال ها منم خیلی میترسیدم ولی پیش خودم میگفتم اگه نمیتونست حرف بزنه حتی دایی و عمه و بابا و آب و مامان اینام نباید میگفت، ولی از دوسال و هفت ماهگی یهو افتاد به جمله گفتن خداروشکر