2777
2789

من همیشه هرماه سرموقع بودم روزش جابجا نمیشد... 

از وقتی که دوز دوم واکسنمو زدم که چند ماهی میشه 

تاریخش همش میفته جلو عوض میشه 

یه هفته یا ده روز میفته جلو اعصابم خورد شد 

فروردین اولاش بودم الانم آخر ماهه دوباره پریودم 

الان داره تموم میشه 

یعنی انگار من تو این ماه دوبار پریود شدم یبار اول ماه یبار آخر ماه 😑💔

شما اینجوری نشدین؟ 

من نزدم و نمیزنم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

نه

بیا دیگه حوصله دوری ندارم...این من بی تو دیگه زوری ندارم...با اینکه میدونی خودت حق با کیه..بیا بگو از دل تو چجوری درارم ؟ میلرزه دلم به تو فک که میکنم... این خاطره هات منو ول نمیکنن...کاش هر جا که رفتیم عکس نداشتیم...که الان آینه ی دق نمیشدن... نخندیدم دیگه از ته دلم من.... حتی بعد تو یه بار...هر جا که پشتت خالی شد از همه... روشونم غمتو بزار..ببین چی ساختم از خودم... من زخمی حرفای مردمم..تو که خوب یادته منو..من،،بد نبودم بد شدم...بدتر از اینم بشم حق دارم! تو چی میدونی دربارم...بعد تو همه ی کوچه ها مُردن ..این خیابونا غم دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من وقتش درست شد 😁

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

چرا لعنت بهش

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

آره برا منم عقب افتاد

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

نه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌