2777
2789
شما اگر کاری داشتید میتونستید منو جایی تگ کنید و سوالتون رو بپرسید جناب بنده قضاوت نابجا نکردم  ...

تگ کردن هم برای اقایون ممنوع هست 

عیب نداره شما نپذیر که نیت من فقط همین بوده مشکلی نیست اونی که از نیت های تو دلمون اگاه هست نظاره میکنه 

تگ کردن هم برای اقایون ممنوع هست  عیب نداره شما نپذیر که نیت من فقط همین بوده مشکلی نیست اونی ...

بله صحیح

موفق باشید

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیرینیش یادت نره  اگه من نبودم چیکارمیکردی

دیوونه زنه!! فک کردم داره شوخی میکنه. دیدم جدی جدی درخواست دا ه قبول کردم. خاک تو سرم ک درخواستشو قبول کردم اومده میگه من  زیاد دارم میخوای عکسشو بدم تو برو درخواست بده بهشون. چیکارش کنم؟؟؟ چجوری بترکونمش؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
اینطوری تهمت میزنید بعدش میگین صحیح  خیلی ممنون

تهمت نبود 

شما درخواست دادید یا نع؟ جوابش بله هست‌

همین درخواست هم منجر ب تعلیق میشه

لطفا دیگه ریپلای نکنید 

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

تهمت نبود  شما درخواست دادید یا نع؟ جوابش بله هست‌ همین درخواست هم منجر ب تعلیق میشه لطفا دی ...

من فقط یه راهنمایی درمورد یکی از کاربر ها میخواستم همین 

نمیدونستم قوانین سایت اینطوره وشما اینطور برخورد میکنید

خب کار خوبی نمیکنید ادم گاعی وقتا دوس داره یه سوال تو خصوصی بپرسع بعد پرسیدن رد کن 

من اینجا به چندنفر درخواست دادم تا کاربری رو پیدا کنم ولی برخورد ناحق این افراد هیچوقت بی جواب نمیمونه در درگاه باری تعالی

دیوونه زنه!! فک کردم داره شوخی میکنه. دیدم جدی جدی درخواست دا ه قبول کردم. خاک تو سرم ک درخواستشو قب ...

سحر بجان عزیزام شوخی کردم بابا اول پرسیدم که متاهلی دادم مجرد بودی این شوخی رو نمیکردم . عجب ادمی هستی فقط ی شوخی بود چقدر بزرگش کردی

Benim nebzim senin gülmelerinle atıyor♥
سحر بجان عزیزام شوخی کردم بابا اول پرسیدم که متاهلی دادم مجرد بودی این شوخی رو نمیکردم . عجب ادمی هس ...

باشه تمومش کن

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇