2777
2789
عنوان

دوست دارم برم تا دلتنگم شه

102 بازدید | 8 پست

سلام ۱۰ ساله ازدواج کردم دخترم ۳ سالشه شوهرم اهل محبت نیست میگه من تو عمل نشون میدم کلا اخلاقش خسته حتی به بچه اش هم محبت نمیکنه فقط آدم کار کردنه،دوست دارم برم یک هفته جایی نباشم تا دلش تنگ شه قدرمو بدونه

آدم اینجوری صدسالم نبینتت دلش تنگ نمیشه نمونش همسرخودم کارش رفته شهردیگه هفته ای یه بار میاد اصلا حتی پیامم نمیده خوبی یانه بااینکه باردارم و 24ساعت آنلاینه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نظری ندارم 

ولی از ته دلم برای بهبود شرایط زندگیتون صلوات هدیه کردم تو این روز عزیز  ان شالله زندگیتون پر از عشق بشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
تو چیکار میکنی دق نمیکنی با اینکاراش

عادت کردم منم دیگه نمیرم سمتش اون توگوشی خودش منم یاسرگرم بچه هام یاتوگوشی 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چه بد!!!!خب تو کاری کن اینجوری زندگیت خراب میشه من خیلی بهش محبت میکنم بلکه یاد بگیره

بیخیال محبت چی من میشینم کنارش میگه خوب واسه امروزت بسه بلندشو برو باید به زوربگم بوسم کن بغلم کن آخه چندبار بگم خسته شدم دیگه منم غرور دارم. بعضی وقتام کنارش درازمیکشیدم میگفت خستم خوابم میاد 

شوهره منم خیلی بده بی محبته انگار دل نداره بخدا اگ جلوش بمیرم خم به ابروش نمیاره😢 دوساله ازدواج کردم خیلی خستم.دلم پر میزنه یبار یه جمله محبت امیز بگه.یبار بغلم کنه بوسم کنه هیچیییی😢

🖤💔🙂