2777
2789

سلام پسرم سه ماه و نیم داره تقریبا بچه ارومی هست از دوماهگی یبوست داره الان چهارروزه بیقراری میکنه گریه های شدید خواب های کوتاه روز اولی که گریه داشت بردم پیش دکتر معاینه کرد گفت علائمی نداره ولی شاید ویروس باشه و بعدا خودش رو با تب سرفه ابریزش بینی و... نشون بده که خداروشکر هیچکدوم رو تا الان نداشت ولی گریه هاش همچنان ادامه دارند اینم بگم روزی پنج سی سی شربت لاکتولوز میخوره میتونه برا این شربت باشه؟؟؟؟ واقعا حیرونم بخوام دوباره ببرم دکتر مطبش فوق العاده شلوغ و عدم تهویه هوا یه عالمه بچه مریض بدون ماسک واقعا میترسم از ویروس ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلی یبار ده روز هم شد شکمش کار نکرده اما بیقراری نمیکرد الان بخاطر شربت هرروز شکمش کار میکنه

سلام عزیزم بچتون مشکل یبوستش رفع شد دختر منم ۲ماهشه از ۳۵روزگی مشکل یبوست داره تو این ۲۵روز سه چهار بار  شکمش کار گرده اونم با وازلینو روغن زیتونو اینا شربت لاکتولوز دکتر داده ۳روزه میخوره هیچ فایده ای نداره

تکیه میدهم به آسمانی که روی ابرهایش خدا نشسته🍃