بیاید کمک کنید ......خونمون تازه ساخته ولی مورچه ولمون نمیکنه هرجا رو سوراخ میکنم لشکرکشی میکنن میان بیرون میبندم فردا میبینم ازیه جای دیگه زدن بیرون جدیدا هم ازدستشویی میان بیرون ......دستشویی میرم آب میریزم میبینم دارن غرق میشن دلم نمیاد نجاتشون میدم میچسبونم به دیوار .....روزام با جارو برقی میکشم تو کیسه میگم کیسشو دربیارم بزارم حیاط همش یادم میره.....یه بار آمیز نهار خوری رفته بودن بالا سراغ نونها....
قبم مورچه بگیر دور تا دور خونه تو بکش نمیان مثل گچه
داروهای اصلی چاقیو لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید 09384343180 اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand . اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
داروهای اصلی چاقیو لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید 09384343180 اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand . اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒 در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
فقط سعی کن چیزایی که مورچه دوست داره دم دست نباشه و همیشه خونه رو تمیز نگه دار کم کم میرن، اب میریزی دیگه چرا غریق نجات میشی😑دارچین هم بریزی دیگه نمیان
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑