2777
2789
عنوان

پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 43 پست
هر چیزی ک بگی خوردم ولی اصن نمیاد😞 راسته میگن پوست پیاز قاعده اوره؟ اینو هنوز امتحان نکردم

اره شنیدم منم اینوامتحان نکردم ولی فک کنم معده رواذیت بکنه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
آقاااتوروخدانگووومن نمیخوااام فعلااا😢😢 حس مسئولیت😂 ازدواج وزندگی مشترک پرررازمسئولیت های مختلفه ...

دوستم میگفت که ازدواج فقط بخش رابطه جنسیش بده بقیش اوکیه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره گلم همینکاروبکن ایشالله هرجورکه دوس داری وصلاحته همون بشه وتست. من که نمیخوام فعلا😂

من هنوز یه ماه نی عروسی کردم 

قصدم برا ۴/۵ سال دیگ بود هنو هیچیو فراهم نکردم شرایطشو ندارم

اینقدر حالم بده این چن روز دیگ نا ندارم😞

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
اره شنیدم منم اینوامتحان نکردم ولی فک کنم معده رواذیت بکنه

اینم برم امتحان کنم دیگ ببینم چی میشه

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
دوستم میگفت که ازدواج فقط بخش رابطه جنسیش بده بقیش اوکیه 

درحالت نرمال نصفش اونه پس کلاراضی نبودن دوستتون😄

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
من هنوز یه ماه نی عروسی کردم  قصدم برا ۴/۵ سال دیگ بود هنو هیچیو فراهم نکردم شرایطشو ندارم ای ...

الهییی عزیزم خوشبخترین باشی 😍ایشالله هروقت که بخوای داشته باشیش😘

الهییی عزیزم خوشبخترین باشی 😍ایشالله هروقت که بخوای داشته باشیش😘

همچنین عزیزم💞

🤣🤣🤣🤣اگ نصفش اینه که حله نصفش با من بقیشم با خودش  😆😆

😂😂😂😂

من هنوز یه ماه نی عروسی کردم  قصدم برا ۴/۵ سال دیگ بود هنو هیچیو فراهم نکردم شرایطشو ندارم ای ...

الهییییییی نازم غصشو نخور عزیزم بگو هر چی که قسمته میدونم سخته ولی نگران نباش اصلا 

واسه تهوع دمیترون یا قرص ب۶ بخور خیلی خوبه

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
اگه روزه میگیرین بخاطر روزه ام میتونه باشه ک عقب میندازین من خودم یه بار ماه رمضون ۱۱ روز عقب انداخ ...

آره من روزه ام میگیرم.خداازدهنت بشنوه عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز