2777
عنوان

یائسگی زودرس

546 بازدید | 21 پست

سلام و شبتون بخیر دوستان شدیدا به راهنماییتون احتیاج دارم ممنون میشم اگه در این مورد چیزی میدونین کمک کنین.من ۲۸ سالمه و یه مامان ۴۸ ساله دارم که از سنش خیلی کمتر دیده میشه و اونقد دوسش دارم که هر روز از خدا میخوام بیشتر از خودم عمر کنه.پدرم خیلی زجرداده دوتامون رو من و مامانم فقط دلمون به همدیکه خوشه و ارزوی نجات از دست پدرم رو داریم.

دوستان متاسفانه چهار سال پیش به دلیل شوک عصبی که به مامانم وارد شد دیکه عادت ماهانه نشدو حتی دکتر هم رفتیم و زیاد موثر نبود داروهاش.یائسگی زود هنگام هم خوب نیست چون ازون موقع شبی نیست که دست و پاهاش درد نکنه.اگه عادت ماهانه بشه دیگه درد دست و پاش هم قطع میشه اینو خیلیا گفتن.این مسئله داره ذره ذره منو از تو میخوره.یه راه حلی روشی پیشنهاد بدین خواهشا که انجام بدیم و مامانم بتونه دوباره عادت ماهانه بشه.حاضرم جونمو بدم ولی مامانم از هر نظر سالم باشه خواهش میکنم یه راه حل قوی بگین لطفا.قربونتون برم ممنونم ازتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم وقتی دکتر نتونسته کاری کنه از ما چه کاری بر میاد؟انشالله که شما و مادرت همیشه سلامت باشید

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
مامانم منم ۴۸ سالشه دو سه ساله یائسه شده .. دیگ عمر عادت همینقدره و طبیعیه

نه بابا طبیعش بالای ۵۰ است

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
عزیزم وقتی دکتر نتونسته کاری کنه از ما چه کاری بر میاد؟انشالله که شما و مادرت همیشه سلامت باشید

عزیزم داروهای اون دکتر موثر نبود و دکتر قابلی هم نبود متاسفانه.میگفتم اگه با روش خانگی هر‌کی نتیجه دیده بگه که انجام‌ بدیم.بالاخره شانسمو دارم امتحان میکنم.بازم ممنومم از نظرت

مامانم منم ۴۸ سالشه دو سه ساله یائسه شده .. دیگ عمر عادت همینقدره و طبیعیه

عزیزم بیشتر به خاطر درد دست و پاهاش تلاش میکنم که بشه.خاله های من از‌۵۵ بیشتره سنشون و هنوز عادت ماهانه میشن و مامانم از همشون کوچیکتره و متاسفانه به خاطر ی شوک عصبی لعنتی اینجوری شد.اگه پادرد و دست درد نداشت اهمیت نمیدادیم ولی اکثرا میگن به خاطر همین یائسگی زود هنگامشه این وضعیت

عزیزم بیشتر به خاطر درد دست و پاهاش تلاش میکنم که بشه.خاله های من از‌۵۵ بیشتره سنشون و هنوز عادت ماه ...

راهی نداره اگه یاسه شده باشع اگه رفته سونو داده و گفته یاسه شده و دکتر تایید کرده دیگ هیچ