2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 60 پست
من دوهفته دیگه تازه عروسیمه🤦🏻‍♀️ نامزدیمون طولانی شد رابطه داشتیم وای خدا تاپیکتو دیدم یاد خودم ا ...

اگه توی رابطه پیشگیری داشتی که بعید میدونم خبری باشه من اول فک کردم توی اقدامی.برو آز بده دوسه ساعت بعدش جوابش میاد اگه منفی بود برو دکتر حتما پیگیری کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما ک اینهمه صبر کردی تاصبح صبر کن ناشتا بزن جوری ک ۴ساعت دستشویی نرفته باشی  اگ منفی بود دیگ ق ...

ممنون از راهنماییت عزیزم🫀

انشالله نی نیتو بغل کنی🌱

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
خیلی   ممنون عزیزم ان شاءالله خیره گلم  حکمتی داره حتما  خیلی سختمه خیلی ولی حکمتی دا ...

امان از این مردم واقعا کاش آدما انقدر مسائل خصوصیه زندگیو سوال نکنن. آدم واقعا نمیدونه چی بگه اعصابش فقط خورد میشه میفهمم ولی سعی کن اذیت نکنی خودتو 

عه پنج روز پیش بیبی زدی 🤐پ بزن حتما    مشکوکی به خودتون یا فقط استرس داری؟

زود زدم یعنی؟؟ مگه پنج روز زیاده؟

خیلییی مشکوکم تو روزای حساس رابطه خیلی مشکوک داشتیم مخصوصا منی ک هیچوقت حالت تهوع نمیگیرم تو این دو ده روز پتج بار حالت تهوع داشتم .. ممکنه مثبت بشه؟؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اگه توی رابطه پیشگیری داشتی که بعید میدونم خبری باشه من اول فک کردم توی اقدامی.برو آز بده دوسه ساعت ...

پیشگیری ایمن ک هیچی مرسی ک هستید من برم بی بی بزنم بیام بگم چیشد🥲

فقط بیخیالی جواب میده هرچی پیگیرتر دیرتر

آخه آدم که تو اقدامه نمیتونه بیخیال باشه همش چشم انتظاره من هرکاری که میخوام بکنم میگم وای نکنه حامله باشم ضرر داشته باشه کلافه شدم دیگه😅

پیشگیری ایمن ک هیچی مرسی ک هستید من برم بی بی بزنم بیام بگم چیشد🥲

🥲🥲🥲عزیزممم منم توی دوران عقدم یه بار فک کردم حاملم خیلی استرس گرفته بودیم دوتامون😅😅یاد خودمون افتادم

برای اینکه الان بفهمی، خیلی خیلی زوده، حتی اگه لک لانه گزینی باشه، باز چندروز طول میکشه تا هورمون hcg وارد خون بشه و تازه دیرتر از اون طول میکشه تا وارد ادرار بشه و بی بی چک نشون بده، حتی ازمایش خون هم الان نمیتونه چیزیو تشخیص بده چون هورمونی هنوز به اونصورت درحال ترشح نیست

بنابراین شما ناچاری چندروز دیگه صبر کنی،پس آرامشتو بیشتر کن از الان تمرینش کن

شاید لک تخمک گذاری بوده چون تخمک گذاری هم گاهی یکم لک میاد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
برای اینکه الان بفهمی، خیلی خیلی زوده، حتی اگه لک لانه گزینی باشه، باز چندروز طول میکشه تا هورمون hc ...

آره واقعا میدونم که الان خیلی زوده واسه نتیجه گیری و تنها راه مطمئن شدن فعلا صبرکردنه ولی همش پیش خودم میگم امیدوار باشم که میتونه لک لانه گزینی باشه یا امکان نداره اون تایم لانه گزینی بوده باشه