سلام خانومای عزیز من درحال اقدامم روز ۱۷ سیکلم لکه بینی خفیف یه روزه داشتم و قطع شد ازاونجاییکه هرچی سرچ میکنم نوشته لک لانه گزینی از روز ۲۱ سیکل به بعده نمیدونم این لک که من دیدم لانه گزینی میتونه باشه یا نه؟هنوز موعد پریودم نشده 🥺
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نامزدیمون طولانی شد رابطه داشتیم وای خدا تاپیکتو دیدم یاد خودم افتادم ی هفتس حالت تهوع دارم پنج روز پیش بیبی زدم چیزی نیومد بیشتر از ده روز انداختم عقب.. من رو بیبی چک حساب باز کرده بودم!
ازمایش بدم جوابشو کی میدن؟
پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨. •دُختِ پَروانهِ🦋 •اُردیبهشتی🌿 •مُتاهِل💍