2789
عنوان

حاملگی

335 بازدید | 60 پست

سلام خانومای عزیز من درحال اقدامم روز ۱۷ سیکلم لکه بینی خفیف یه روزه داشتم و قطع شد ازاونجاییکه هرچی سرچ میکنم نوشته لک لانه گزینی از روز ۲۱ سیکل به بعده نمیدونم این لک که من دیدم لانه گزینی میتونه باشه یا نه؟هنوز موعد پریودم نشده 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک چقدر بعد نشون میده بارداری؟؟ تو سه هفته نشون میده؟؟؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
والا میگن بی بی چک باید حداقل یه هفته از موعد پریود گذشته باشه تا نشون بده

من ده روز از تایم پریودم گذشته اصلا علائم پریودیم ندارم بی بی چکم منفیه خیلی استرس گرفتم ممکنه باردار باشم؟☹ حالت تهوعم دارم اخه🤦🏻‍♀️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
من ده روز از تایم پریودم گذشته اصلا علائم پریودیم ندارم بی بی چکم منفیه خیلی استرس گرفتم ممکنه باردا ...

بنظرم برو آز بده خیالت راحت بشه منتظر بی بی چک نمون اگه حامله بودی که مبارکه اگه نبودی برو دکتر.انشاالله که بارداری گلم

من ده روز از تایم پریودم گذشته اصلا علائم پریودیم ندارم بی بی چکم منفیه خیلی استرس گرفتم ممکنه باردا ...

اگ پریودت منظمه ممکنه تاخیرت بخاطر چیز دیگ ای باشه بیبی چک معمکلا بعد دهروز دقیقه دیگ بازم یکم صبر کن چندروز دیگ باز بیبی بزن

فککنم همون ۱۷ تخمکگذاریت بوده ها؟ بادید مثبت بهش فکر کن و اصلا استرس نداشته باش میگن استرس جلوگیری م ...

آره توی اپلیکیشن روز پریودمو زده بودم اون تایمی که لک دیدم آخرای هفته ای بود که برای احتمال تخمک گذاری مشخص کرده بود واقعا نمیدونم دوس دارم تکلیفم مشخص بشه بلاتکلیفی آدمو کلافه میکنه🥺