2777
2789
عنوان

شوهر اقتصادی

162 بازدید | 9 پست

خانوما کیا شوهرشون اقتصادی فکر میکنه در هر مورد؟

شوهرم دیگ منو کشته ۵ سال هی میخام عادت کنم بعدش ک میبینم ناراحت میشم

من دست و دلباز ولی اون ن

پری روز پسرم بردیم دکتر با دفترچه بیمه ۵ تومن شد داروهاش بعد داروخانه ۲۷ تومن حساب کرده اومد خونه زنگ زد بهش ک چرا اینجوری شده.و شکایت اینا کرد ب داروخانه .😑حالا قیافه من این شکلی😪

الان تولد پسرم نزدیک گفته مهمون هردوطرف دعوت کنیم ۴ تومن حساب کردیم باید خرج کنه ب من میگ دیگ کادو نمیخام اونم باید تو بخری منم قبول کردم حالا هی از سرشب بهانه میگیره و باهام سری‌سرچیزای الکی دعوا میکنه.منم میدونم برا پول.بهشم میگم بیا نگیریم میگ نه .نمیدونم ولی من ناراحت میشم😔کیا مثل منن؟

دیگ ی جوری شدم اگ چیزی بخام و نخره حتی اگ خراب بود میگم بخاطر پولش نخرید ولی میدونم خراب بود ولی دیگ دیونه شدم چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما برعکسیم

خیلی سخته

دیروز رفتیم بیرون شوهرم بچه رو برو توالت من آش سفارش دادم دوتا ظرف برای چهارنفر 

گفتم هم گرون  میشه هم نمیخوریم 

الان قهره میگه ابرو مو بردی😥

افتضاح ولخر جه

من خودم اقتصادی پسندم ولی اگر درآمد باشه ولخرجی هم حال میده

اینطوریم سخته اصلا مشخص نیس فردا زنده اس یانه داره  ما ک اینطوری نیستیم امروز هرچی خواستیم میخ ...

این اصلا پولی نداره ک بگ واس فرداس واس آیندمون هرچی داشت گذاش بورس خوردن.

فقط حقوق ک میگیره ماهیانه منو می‌ریزه حسابم و خورد و خوراک و غیره حالا بخام خرج اضافی کنم میگ مسخره بازیه یا اینجوری دا

ما برعکسیم خیلی سخته دیروز رفتیم بیرون شوهرم بچه رو برو توالت من آش سفارش دادم دوتا ظرف برای چهارن ...

درآمدم نیس آخه

من ولخرجم میگم الان خرج کنیم تموم شه 

عزیزم اینکه شدخسیس اقتصادیش کجا بود

آخه میدونم فرق خسیس با اقتصادی واس اون اینجوری نوشتم.این بیچاره پولی نداره هرچی پول کارمندی کسایی ک شوهر کارمند دارن میدونن.ولی با احتیاط خرج میکنه ک من بدم میاد