2777
2789
عنوان

دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۵ تومنم هزینه ی ارسالسشه ها! ریمل کالیستا بخرین یا مداد چشم و اینجور چیزا

نه بالا ۳۰۰ تومن رایگانه ارسالش اگه وزن محموله زیاد نباشه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

قبل عید 300 هزار تومن تومن بود. بعد عید شده 500 هزار تومن    

واقعاااااا😑🥲

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

نظم دهنده میز و کشو

کیف هندزفری و شارژر

چوب لباسی 

استند جواهرات 

استند لوازم ارایشی

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
من ی دور کل سیم کارتهای نه نه بابامو داداشمو واسه خرید رایگان استفاده کردم🤣

عه دفعه اول با هر شماره ای رایگانه ؟ 

بالای پونصد شده بود که

اره منم الان فهمیدم 🤦‍♀️

قبل عید ۳۰۰ تومن بود اخه

چ خبره🙄 منی ک بخام 500 بگیرم با 530 برام چ فرقی داره؟ 😂 اتفاقا من کفش گرفتم گف 200 تومن اراسال ر ...

کدوم شهری؟

من هفته پیش دف سفارش دادم جز کالاهای سنگین حساب کرد. 425 هزار تومن بود 35 تومن هم هزینه ارسال زد.

یه مشت خرت و پرت دیگه هم میخاستم سفارش بدم جز ارسال عادی بود بالای 300 تومن هم بود اما باز برام هزینه ارسال زد. امتحان کردم به500 که میرسید رایگان میشد. 

شیرازم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

لرستانم من

البته این کفشی که میگمو دقیق برا مدرسه کع اوایل پاییز بود خریدم

ولی خرید عادی داشتم 300 و 200 پستشم 25 و 30 ت بوده

تصمیم گرفتم ع پیج بگیرم یاسایت فوقش پستش 15 تومنع 

گاهی 10 تومن 

اخع وقتی فقط ی فوم لازمته و 40 ت پولشه باید 75 تمن بگیری با هزینه پست

گاهی نمیتونی بمونی همه سفارشات جم شن 

ولی پیج و سایت و کانال زودترم میرسن

من با اینای ک گفتمم باز تقریبا بیس باری ع دیجی چیز میز گرفتمااا

جدیداا قوانینش تغییر کرده قببلنا ایطور نبود

لرستانم من البته این کفشی که میگمو دقیق برا مدرسه کع اوایل پاییز بود خریدم ولی خرید عادی داشتم 300 ...

آره. عوض شده. الان شده بالای 500 هزار تومن ارسال رایگانه. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊