2777
2789

اقا سوال منم هست

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی ازشما حیضه نمیتونی روزه بگیری باید تا۷روز صبرکنی اگر تواین کوچیکترین لک دیدی حیضه نمیتونی روزه بگیری

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

من امروز شدم و اینکه یکم اومد قطع شد حالاهیچی نمیاد نمیددنم چیکارکنم فردا بگیرم یا نگیرم

بستگی به این داره پریودتون چند روز است طبق ماه های قبل حساب کنید برای مثال اگر ۵ روزه پاک میشید روز پنجم باید غسل کنید و بعد از اون اگر لک ببینید استحاضه محسوب میشه اگر کم باشه فقط وضو رو باطل می کنه واگر زیاد باشه باید برای روزه سحر هر روز غسل کنیدتا وقتی که ادامه داره،

حالا اگر لک بینی تو ن بقدری باشه مثل روز های پریود تون پیوسته باشه نه اینکه یه روز پاک باشید بعد دوباره لک ببینید تا ۱۰ روز هم حیض حساب میشه بعد از اون هر مقدار که باشه استحاضه محسوب میشه 

من تا این حد اطلاع دارم  برای اطلاعات بیشتر تو سایت مرجع تون می توانید سرچ کنید

من امروز شدم و اینکه یکم اومد قطع شد حالاهیچی نمیاد نمیددنم چیکارکنم فردا بگیرم یا نگیرم

اگر سر تاریخ تون باشه  و همیشه به همین صورت باشه پریود حساب میشه وگرنه استحاضه هست و برای روزه فردا غسل کنید

اگر سر تاریخ تون باشه  و همیشه به همین صورت باشه پریود حساب میشه وگرنه استحاضه هست و برای روزه ...

عزیزم اخه این چندروز استرس زیادی داشتم بعد اینجوریم اینجور میشم دیگه پریوده