2777
2789

يعني اين چند روزه همش اسمشو مي شنوم

همه هم مي زننش به شوخي و مسخره

كلا به نظرم سوژه ي خوبي هستيم

بذار بخندن دلشون باز شه😂😂

البته ما خودمونم، خودمونو مسخره ميكنيم

كه اين جنبه ي بالامونو نشون ميده😂😂

😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دیگر از نشانه های جهان سوم بودن : مسخره کردن روزمرگی های کاربران  

اره دیگه منطقیه ملتی ک باعث معروفیت ی دختر بچه دبیرستانی و شوهر میانسالش میشن چرا برای ویو گرفتن و خیارشور بازی در اوردن بقیه رو‌ سوژه نکنن .. 

يه بار امروز بود كه داشتيم درس ميخونديم توي دانشگاه يهو گفتن ني ني سايت

ك دهنم باز موند

يه بارم جوك ساخته بودن كه يه پارلمان بود

همه داشتن نظر ميدادن راجع به خورشت سبزي كه هركاري ميكنن خوشمزه در نمياد😂😂😂

یه عکسم دیدم که هر سوالی بزنی تو گوگل بهترین جوابو نی نی سایت میاره😂راست میگه

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
يه بار امروز بود كه داشتيم درس ميخونديم توي دانشگاه يهو گفتن ني ني سايت ك دهنم باز موند يه بارم جو ...

عههه اون😂😂🤣

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.