2777
2789
عنوان

علاقه به پسر

294 بازدید | 21 پست

سلام دوستان، من قبلا به خاطر مشکلاتی که تو زندگیم هست و سرچ کرده بودم با نی نی سایت آشنا شدم ولی اکانت نزده بودم، تا اینکه گفتم یه اکانت بزنم ولی تاپیک نزدم تا امروز، پونزده سالمه، در مورد یه چیزی مشورت می خوام و نمی تونم به اطرافیان بگم. من یه پسریو دوست دارم، تو رو خدا نگید سنت کمه و دختر خرابی هستی و اینا، من نه دوست پسر داشتم نه رابطه ی عاطفی یا هر چیزی با کسی، ولی این پسره که دوسش دارم قضیش فرق داره، وقتی بچه بودم با یه خانمی آشنا شدیم، مامانم و خانمه با هم دوست شدن، خانمه یه پسر داشتن، بعد یه مدت باهاشون رفت و آمد داشتیم و من و پسرش با هم دوست شدیم، خلاصه جای خونمون عوض شد و از اون موقع تاحالا، دیگه هیچ خبری ازشون نداشتیم، تا اینکه امسال تابستون قراره بریم پیششون و دوباره یه کم ارتباط داشته باشیم باهاشون، تو این هشت سال حتی یه بارم ندیدمش. من از همون موقع دوسش داشتم، تا الان از هیچ پسری به غیر از این خوشم نیومده، من واقعا دوسش دارم، میشه بهم راهکار بدین چیکار کنم؟ این سری می خوام احساسشو نسبت به خودم بدونم، می ترسم بهش اعتراف کنم و پسم بزنه، از طرفی نمی خوام دوست‌پسر باشه، می خوام صبر کنم تا وقتی بزرگ شدم جدی جدی باشه، ولی می ترسم تا اون موقع متوجه نشه عاشقشم و بره با یکی، اگه الان بفهمه دوسش دارم خیلی بهتره

الان میریزن سرت میگن سنت کمه 

برو درس بخون و به فکر آینده باش😨😂

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

۱۵ سالته

۸ ساله ندیدیش 

یعنی ۷ سالت بود حس کردی دوسش داری؟

منم ۸ سالم بود عاشق عموپورنگ شده بودم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.